ALD Electric: Elektriske mobilitetsløsninger

Skal din virksomhed bidrage til en fremtid med flere elbiler? Vælg elektriske firmabiler og vis, at din virksomhed har bæredygtighed højt på agendaen. Vi rådgiver om elektriske mobilitetsløsninger og hjælper dig til de bedste løsninger for lige netop din flåde.

I ALD har vi et stort fokus på grøn omstilling. Med vores relevante partnerskaber og over 152.000 elektriske køretøjer på vejene verden over, spiller ALD en aktiv rolle i introduktionen af denne nyere type bil på erhvervsbilsmarkedet. Men hvis vi i Danmark skal bidrage til at nå klimalovens ambitiøse 70 procent-reduktionsmål, skal vi gøre det sammen med dig, der har ansvaret for virksomhedens bilflåde. Dén rejse starter med ALD Electric.

Hvordan kan ALD hjælpe dig?

Rådgivning
Rådgivning
Vi rådgiver om elektriske biler i bilflåden ud fra økonomi og behov baseret på en analyse
Læs mere
Opladning
Opladning
Vi samarbejder med Clever, så du får de mest optimale ladeløsninger til din virksomheds firmabiler
Læs mere
Administration
Administration
Vi klarer hele opstarten og administrationen af ladeabonnementerne, så du kan læne dig tilbage
Læs mere
EcoTree
EcoTree
Vi har indgået et samarbejde med EcoTree, der gør det nemmere at reducere din virksomheds flådes CO2-aftryk
Læs mere
Solcelleenergi
Solcelleenergi
Vi tilbyder rådgivning om og professionel montering af en fordelagtig solcelleløsning til din varebil
Læs mere


ALD Electric er en pakke af services og produkter, der sikrer, at grøn omstilling kommer på din virksomheds og medarbejdernes agenda. Med ALD Electric stiller vi vores ekspertise om elektriske mobilitetsløsninger til rådighed for dig og din virksomhed. Vi yder support og rådgivning om elektriske biler, så du er bedre rustet til at tage beslutninger om at indtænke el-, hybrid- og plug-in-hybrid-biler i bilflåden og bilpolitikken.

Sådan kommer I i gang med jeres elektriske bilflåde

ALD_A_Infografik_Proces_ALD_Electric_2024_DK-1

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i at implementere elektriske mobilitetsløsninger i din virksomhed, kan du kontakte din rådgiver i ALD og høre mere. Er du endnu ikke kunde hos os, kan du kontakte os på salg.dk@aldautomotive.com eller på +45 33 55 81 40. Vores rådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig.

 

ALD_A_Ikon_13

Kontakt os
33 55 81 40