Rådgivning om grønne biler i flåden

Vi rådgiver om grønne biler ud fra det, vi ved, står dig nærmest: Økonomi og glade medarbejdere. Vores rådgivning er funderet i en analyse af virksomheden og medarbejderne med fokus på TCO (Total Cost of Ownership), så du står tilbage med det fulde overblik og kan tage en beslutning ud fra dét.

Sådan rådgiver vi jer og finder den bedste grønne løsning til jeres flåde:

ALD_A_Infografik_Proces_ALD_Electric_A-2

 

Hvilken grøn firmabil skal du vælge?

Med den nye lov om bilafgifter har det aldrig været mere økonomisk attraktivt at køre grønt. Både elbiler og plug-in-hybridbiler tilgodeses, så afgifter og beskatning for disse er nu faldet. Afgifterne på uopladelige hybridbiler - på den anden side – er dog steget, så vil du køre både grønt og økonomisk, skal du gå efter en elbil eller en plug-in-hybrid.

Vi anbefaler dog ikke, at du vælger en plug-in-hybridbil, medmindre du oplader bilen hyppigt og kører på el så ofte som muligt. Vores estimerede TCO for en plug-in-hybrid baseres nemlig på, at elmotoren også benyttes, så hvis dette ikke er tilfældet, vil den reelle TCO for en plug-in-hybridbil være højere, fordi brændstofudgifterne stiger. Det gør det altså både dyrere og langt mindre grønt at køre plug-in-hybrid, hvis ikke hybridteknologien udnyttes. Derfor anbefaler vi kun, at du vælger en plug-in-hybridbil, hvis det passer med din kørselsstruktur og hvis du har lademuligheder enten derhjemme eller ved arbejdspladsen.
Læs mere om plug-in-hybridbiler i flåden her.

Hos ALD Automotive tilbyder vi personlig og skræddersyet bilrådgivning, så du kan erhvervslease lige præcis dén firmabil, du drømmer om og som passer til dine behov og din økonomi. Tag en dialog med din kontaktperson hos ALD - vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at køre grønnere.

Bliv klogere på forskellen mellem el-, hybrid- og plug-in-hybridbiler her.

Er din virksomhed klar til den grønne omstilling?

Er du allerede kunde, kan du kontakte din rådgiver i ALD for at høre mere om ALD Electric. Ønsker du at blive kunde eller at høre mere om ALD eller ALD Electric, kan du kontakte os på

 

ALD_A_Ikon_14

Kontakt os
33 55 81 40