Opladning af firmabilen

Vi har valgt Clever som partner, så du nemt og hurtigt kan oplade din firmabil - hvad end det er på farten, på arbejdspladsen eller derhjemme. 

Hos ALD Automotive ser vi en stigende interesse for grønne firmabiler hos vores kunder, og vi regner med, at den nærmeste fremtid vil komme til at bære endnu mere præg af bæredygtige mobilitetsløsninger. Derfor er ét af vores helt store fokusområder at gøre det så nemt som muligt at vælge en elektrisk firmabil hos ALD Automotive gennem ALD Electric. Derfor kan man som en del af din virksomheds bilpolitik tilvælge ladeløsninger, der er specifikt tilpasset jeres behov.

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_16

Opladning af Clever

Vi har indgået et samarbejde med Clever og dermed gjort det nemt for dig at oplade din elbil eller plug-in-hybridbil hvad end du ønsker at oplade derhjemme, på arbejdspladsen eller på én af Clevers mange ladestationer rundt omkring i Danmark og Europa.

Clever Complete

Opladning af firmabilen hjemme og ude

Clever Complete er den komplette løsning til dig, der både vil lade firmabilen hjemme på en ladeboks, og ude på Clevers ladenetværk. Med en ladeboks fra Clever installeret hjemme kan du lade bilen natten over, så du er klar til at starte dagen med ny energi. Clever Complete-abonnementet giver dig også adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk – Danmarks største.

Med Clever Complete får du:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Opladning når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme
 • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
 • Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • 24/7 kundesupport hos Clever

ALD_A_Web_landingside_Clever_-1

Clever Complete Network

Opladning på Clevers ladenetværk

Clever Complete Network er til dig, der ønsker at lade din elbil eller plug-in-hybridbil på Clevers offentlige netværk, men ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret derhjemme f.eks. hvis du bor i lejlighed. Clever Complete Network-abonnementet giver dig adgang til Danmarks største ladenetværk. Med Clevers app kan du nemt finde næste ledige ladepunkt, uanset om det er rundt om hjørnet, hvor du handler, ved dit arbejde eller i byerne. 

Med Clever Complete Network får du:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter
 • Lynladestationer skabt til meningsfulde pauser, mens du lader
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport hos Clever

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_10-4

Nyt energitillæg særligt til Complete-abonnementer

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer. For kunder med et Complete-abonnement indfører Clever et energitillæg, der tager højde for de svingende elpriser, og derfor vil det variere i takt med elprisens udvikling. I stedet for at basere det på firmabilsbrugerens kWh forbrug, baseres det på et gennemsnitsforbrug på 500 kWh/md. for en elbil og 250 kWh/md. for en plugin-hybridbil. Dermed er der løbende to energitillæg at forholde sig til – ét for elbiler og ét for plug-in-hybridbiler.

Læs mere om det nye energitillæg her.

Clevers ladenetværk

Clever har Danmarks største ladenetværk og det vokser dag for dag. Clevers ladepunkter er strategisk placeret dér, hvor du oftest har brug for dem. Derfor kan du finde dem langs motorvejene, trafikale knudepunkter, på hundredvis af p-pladser og mange andre steder.

Når du er på farten, kan du hurtigt finde nærmeste ledige ladepunkt med Clevers app. Du kan også finde nærmeste ladepunkt via Clevers ladekort.

Installation af ladeboks hjemme

Clevers erfarne elektrikere vurderer om det er muligt at opsætte en ladeboks i dit hjem, og sørger herefter for en sikker og korrekt installation af ladeboksen hjemme hos dig. Når elektrikeren er færdig, kan du oplade din elbil eller plug-in-hybridbil hjemme, præcis som det passer dig.

Se installationsprocessen trin for trin.

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_2

Sådan får du opladning af firmabilen med Clever

Når du bestiller en grøn firmabil hos ALD Automotive, hvad end det er en el- eller plug-in-hybridbil, bestilles samtidigt et Clever-abonnement. Du skal blot oplyse om du ønsker Clever Complete eller Clever Complete Network. Herefter kontakter Clever dig for at aftale nærmere og sørger for, at du hurtigt kommer videre.

Høj tilbagebetaling, når du lader hjemme

Der er automatisk tilbagebetaling på en del af dine strømomkostninger, som du betaler til din elleverandør. Tilbagebetalingssatsen følger gennemsnitsprisen på el i tidsrummet kl. 23-06, hvor intelligent opladning typisk sker. Slip for tilbagebetalingen ved at kombinere dit opladningsabonnement med strømproduktet Clever Power, hvor Clever automatisk trækker ladeboksens strømforbrug fra din elregning.

Læs mere om tilbagebetaling her

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte Clever, der sidder klar til at rådgive dig. 

Intelligent opladning direkte fra indkørslen 

Med intelligent opladning slået til på Clevers ladeboks kan bilbruger nemt lade sin bil, når strømprisen er lavere og CO2-aftrykket er lavere. Samtidig skubbes opladning udenom elnettets travleste timer. Man fortæller, hvor meget der skal lades, og hvornår man skal bruge bilen. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan helt automatisk.

Endnu en fordel er den mulige gevinst, som man kan opnå på tilbagebetalingen. Intelligent opladning sikrer nemlig, at bilbruger lader i de billigste timer, mens tilbagebetalingssatsen er et gennemsnit af alle nattens timer – også de dyrere.

Bilbrugere er selvfølgelig altid i fuld kontrol og kan starte opladning med det samme, hvis der har brug for det. 

 

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_16

Er du flådeadministrator og skal Clever være en del af din virksomheds bilpolitik?

Få det fulde overblik over udgifterne til opladning af din flåde

Såfremt I tegner et Clever Complete-abonnement inkl. installation af hjemmeladeboks, vil omkostningen for ladeboksen samt standardinstallationen af denne være inkluderet i den månedlige abonnementspris. Dette indebærer desuden, at hvis abonnementet afmeldes før kontraktens udløb, så ligger der en omkostning for den resterende tid af leasingperioden. Den konkrete omkostning afhænger af, hvor lang tid før kontraktens udløb afmeldingen sker. Derudover er der en omkostning på 2.000 kr. ekskl. moms for fjernelse af ladeboksen, når kontrakten er udløbet – medmindre der allerede er bestilt en ny elektrisk firmabil.

Hos ALD Automotive sidder vores eksperter klar til at rådgive dig om den bedste abonnement- og ladeløsning for din virksomheds flåde. Kontakt vores eksperter på +45 33 55 80 00 eller salg.dk@aldautomotive.com.

*Gælder for standardinstallation uden ekstraomkostninger, f.eks. gravearbejde.

ALD_A_Ikon_Clever_

Kontakt os
33 55 80 00