Opladning af firmabilen

Vi har valgt Clever som partner, så du nemt og hurtigt kan oplade din firmabil - hvad end det er på farten, på arbejdspladsen eller derhjemme. 

Hos ALD Automotive ser vi en stigende interesse for grønne firmabiler hos vores kunder, og vi regner med, at den nærmeste fremtid vil komme til at bære endnu mere præg af bæredygtige mobilitetsløsninger. Derfor er ét af vores helt store fokusområder at gøre det så nemt som muligt at vælge en elektrisk firmabil hos ALD Automotive gennem ALD Electric. Derfor kan man som en del af din virksomheds bilpolitik tilvælge ladeløsninger, der er specifikt tilpasset jeres behov.

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_16

Opladning af Clever

Vi har indgået et samarbejde med Clever og dermed gjort det nemt for dig at oplade din elbil eller plug-in-hybridbil hvad end du ønsker at oplade derhjemme, på arbejdspladsen eller på én af Clevers mange ladestationer rundt omkring i Danmark og Europa.

Clever Complete

Ubegrænset opladning af firmabilen hjemme og ude

Med Clever Complete får du ubegrænset opladning af elbilen eller plug-in-hybridbilen – ude og hjemme. Din nye firmabil kan lade på en ladeboks, der bliver installeret hjemme hos dig, og ude på Clevers ladenetværk. På dén måde bliver du fri fra den såkaldte rækkeviddeangst, og kan trygt og nemt oplade din bil både hjemme og på farten.

Med en installeret ladeboks derhjemme, kan du nemt oplade bilen over natten, så den er fuldt opladt og klar til en ny dag. Derudover kan du med et Clever Complete-abonnement nyde godt af Clevers store ladenetværk, hvor du får fri adgang og ubegrænset opladning af firmabilen.

ALD_A_Web_landingside_Clever_-1

Clever Complete Network

Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk

Clever Complete Network er for dig, der ønsker at lade din elbil eller plug-in-hybridbil på Clevers offentlige netværk, men ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret derhjemme f.eks. hvis du bor i lejlighed. Med Clever Complete Network-abonnementet får du ubegrænset opladning på hele Clevers offentlige ladenetværk.  

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_10-3

Clevers ladenetværk

Clever har Danmarks største ladenetværk og det vokser dag for dag. Clevers ladepunkter er strategisk placeret dér, hvor du oftest har brug for dem. Derfor kan du finde dem langs motorvejene, trafikale knudepunkter, på hundredvis af p-pladser og mange andre steder.

Når du er på farten, kan du hurtigt finde nærmeste ledige ladepunkt med Clevers app. Du kan også finde nærmeste ladepunkt via Clevers ladekort.

Installation af ladeboks hjemme

Clevers erfarne elektrikere vurderer om det er muligt at opsætte en ladeboks i dit hjem, og sørger herefter for en sikker og korrekt installation af ladeboksen hjemme hos dig. Når elektrikeren er færdig, kan du oplade din elbil eller plug-in-hybridbil hjemme, præcis som det passer dig.

Se installationsprocessen trin for trin.

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_2

Sådan får du ubegrænset opladning af firmabilen med Clever

Når du bestiller en grøn firmabil hos ALD Automotive, hvad end det er en el- eller plug-in-hybridbil, bestilles samtidigt et Clever-abonnement. Du skal blot oplyse om du ønsker Clever Complete eller Clever Complete Network. Herefter kontakter Clever dig for at aftale nærmere og sørger for, at du hurtigt kommer videre.

Når du har en ladeboks fra Clever, får du tilbagebetalt strømforbruget efter gældende tilbagebetalingssats. Læs mere om tilbagebetaling her

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig.

ALD_A_Web_landingside_Clever_690x_16

Er du flådeadministrator og skal Clever være en del af din virksomheds bilpolitik?

Få det fulde overblik over udgifterne til opladning af din flåde

Med et abonnement hos Clever, kan I lade ubegrænset til en fast månedlig pris – det giver derfor dig, som flådeadministrator, det fulde overblik over udgifterne til opladning af el- og plug-in-hybridbilerne. Clever sørger for installation af ladeboks og ladestander og udgiften er allerede en del af den faste månedlige pris.*

Såfremt I tegner et Clever Complete-abonnement inkl. hjemmeladeboks, vil omkostningen for ladeboksen samt standardinstallationen af denne være inkluderet i den månedlige abonnementspris. Dette indebærer desuden, at hvis abonnementet afmeldes før kontraktens udløb, så ligger der en omkostning for den resterende tid af leasingperioden. Den konkrete omkostning afhænger af, hvor lang tid før kontraktens udløb afmeldingen sker. 

Derudover er der en omkostning på 2.000 kr. ekskl. moms for fjernelse af ladeboksen, når kontrakten er udløbet – medmindre der allerede er bestilt en ny elektrisk firmabil. 

Hos ALD Automotive sidder vores eksperter klar til at rådgive dig om den bedste abonnement- og ladeløsning for din virksomheds flåde. Kontakt vores eksperter på +45 33 55 80 00 eller salg.dk@aldautomotive.com.  

*Gælder for standardinstallation uden ekstraomkostninger, f.eks. gravearbejde.

ALD_A_Ikon_Clever_

Kontakt os
33 55 80 00