Dæk

Hvor er mine dæk opbevaret?

Som bruger af en ALD firmabil, kan du logge ind på my.ald.dk og se, hvor dine dæk er opbevaret.

Online tidsbestilling ved skift til sommer- eller vinterdæk

Hvis dine dæk er opbevaret hos Superdæk eller Euromaster, kan du bestille tid online via nedenstående adresser. Alternativt kan ALDs tekniske afdeling kontaktes på telefon 3355 8080.

Husk altid at bestille tid i god tid, hvor udvalget af tider er størst. Således undgår du unødvendig ventetid, fx. når den første sne falder, og du endnu ikke har fået skiftet til vinterdæk.

Specifikt for vinterdæk

Skal du have ny firmabil i perioden 15. oktober til 28. februar og er der vinterdæk med i aftalen, vil bilen automatisk blive leveret på vinterdæk. Bemærk vinterdæk bliver som standard udleveret på stålfælge uden hjulkapsler.

Regler for anvendelse af vinterdæk, pigdæk og snekæder i Europa

Der er andre lande i Europa, hvor det er påkrævet at køre med vinterdæk i en given periode. Kører du ofte til udlandet, eller står du overfor den årlige kør-selv-skiferie, så anbefaler vi, at du læser mere her vedrørende regler for anvendelse af vinterdæk, pigdæk og snekæder i Europa.

Slidindikator

Alle vores leasingbiler kører på dæk, der er forsynet med en slidindikator. Når indikatoren er plan med hovedmønstret, skal dækket skiftes. 

I forbindelse med udskiftning af nedslidte dæk, kan der rettes direkte henvendelse til en af vores samarbejdspartnere - log ind på my.ald.dk og se en oversigt. Husk altid at medbringe dit servicekort.