Kundeservice

ALD Kundeservice er en del af dit ALD pitcrew, hvis vigtigste opgave er at holde din vej ryddet for problemer, så du altid er godt kørende.

Hos ALD Kundeservice sidder et team af kompetente medarbejdere, der kender dine behov som leasingkunde. Uanset om det drejer sig om bestilling af en tredje nummerplade, feriekørsel, forlængelse af en leasingkontrakt eller noget helt fjerde, kan ALD Kundeservice hjælpe dig.

Altid opdateret

ALD Kundeservice er altid fuldt opdaterede med de nyeste lovgivninger og trends på bilmarkedet, blandt andet ved at deltage på diverse kurser og møder, fx hos SKAT.

Rådgivning

Kundeservice-teamet hos ALD sidder klar til at rådgive og hjælpe dig både via telefon og mail. Vores kundeservice tager sig af alle sager – også dem der vedrører brændstof. Det gælder både spærring af kort, fakturering og bestilling af ny PIN-kode.

Korte svartider

Hos ALD Kundeservice er målet, at 90 % af alle telefonopkald besvares inden for bare 20 sekunder, og det lever vi op til. Faktisk bliver hele 93 % af alle opkald besvaret inden for 20 sekunder.

Tilgængelighed

ALD Automotives kundeservice kan kontaktes alle hverdage:

  • Mandag – Torsdag kl. 8.30 – 16.30
  • Fredag kl. 8.30 - 16.00

Har du brug for mere information, eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 33 55 80 50 eller kundeservice.dk@aldautomotive.com.

ALD_A_Ikon_5

Kontakt os
33 55 80 50