Nordisk/europæisk samarbejde

Norden og den baltiske region er et af vores fokusområder, hvor der er mange fordele at hente, hvis virksomheden har aktiviteter og en bilflåde, der går på tværs af Norden og de baltiske lande.

Med et nordisk/baltisk samarbejde, kan du opnå økonomiske stordriftsfordele – og stadig beholde den lokale og professionelle rådgivning i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

Håndtering på tværs

Multinationale koncerner betragter ofte Norden/Baltikum som ét marked og én samlet region frem for uafhængige markeder og lande.

Det forudsætter lokal ekspertise at håndtere en bilpolitik, der skal gå på tværs af landegrænserne. Samtidig vil vi gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor er der i vores nordiske koncept kun ét lokalt kontaktpunkt, når vi implementerer jeres strategiske beslutning om en nordisk eller baltisk bilpolitik. Samtidig har du mulighed for at få individuelle status- og managementrapporter om den samlede udvikling i bilflåden, så du kan følge beslutningen helt til dørs.

Stort lokalkendskab

I hvert af de nordiske/baltiske lande har du veletablerede og effektive ALD-afdelinger til rådighed. Vores engagerede medarbejdere har et indgående kendskab til de nationale regler og til de lokale forhold, der giver en effektiv, økonomisk drift og administration af din bilpark.

Et tæt samarbejde med lokale og nationale forhandlere, brændstofselskaber og øvrige underleverandører sikrer dig en optimal prissætning og gode rabataftaler. Det er samtidig din garanti for effektiv levering og service.

Fordele

  • mindre administration
  • større overblik
  • nordisk/baltisk bilpolitik
  • nemmere etablering i nyt land
  • besparelser ved optimering af hele det nordiske/baltiske budget
  • fleksibel fakturering
  • online bestilling af management-rapporter
  • professionel rådgivning med lokalkendskab
  • frigørelse af ressourcer
  • budgetsikkerhed gennem fast pris

Europæiske perspektiver

Med afdelinger overalt i Europa kan du vælge det helt store perspektiv, hvis virksomhedens aktiviteter omfatter hele Europa. Med ALD Automotives omfattende geografiske dækning og et internationalt team, der er dedikeret til at servicere erhvervskunder, kan du sikre dig en fordelagtig og tværeuropæisk flådeadministrationsaftale. Læs mere om ALD international her

Her finder du ALD Automotive

Verdenskort - ALD A

Algeriet, Belarus (Hviderusland), Belgien, Brasilien, Bulgarien, Chile, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Indien, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Marokko, Mexico, Norge, Peru, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn og Østrig.