Job & Karriere

Medarbejderne er det bærende element i ALDs nuværende og fremtidige succes, og vi har som målsætning løbende at tiltrække, udvikle og fastholde højt motiverede, kompetente, værdibaserede og resultatorienterede medarbejdere.

Vi tror på, at kompetencer, de rigtige holdninger og adfærd er det, der gør hele forskellen; både i forhold til at være en attraktiv arbejdsplads og til at opnå positive forretningsmæssige resultater.

Vi har gennem flere år været markedsledende i Danmark, og målt på antal medarbejdere er vi siden 1997 til i dag vokset fra 11 til 150 medarbejdere. På trods af ALD Automotives tilhørsforhold er vi i Danmark stadig ikke større, end at alle har mulighed for at få sin stemme hørt og gøre en forskel.

Vores virksomhedskultur

Det, der kendetegner vores virksomhedskultur, er især medarbejdernes vilje og energi samt lysten til at innovere og udfordre det eksisterende. På den måde formår vi i fællesskab at nytænke forretningen baseret på fælles værdier og mål. 

For en servicevirksomhed som ALD Automotive er medarbejderne højeste prioritet, fordi det er dem, der giver værdi for vores kunder. Derfor er det essentielt for os at fremme en stærk og værdibaseret virksomhedskultur med brede rammer, så vores medarbejdere kan og vil tage ansvar for at styrke og udvikle vores forretning.

Vores personalepolitik

Personalepolitikken hos ALD er baseret på vores vision, mission og værdier. Den er med til at sætte rammerne for, hvordan vi tiltrækker og udvikler kvalificeret arbejdskraft.

’We care’ er vores mantra, der beskriver den tilgang, vi har til vores medarbejdere, så vi kan skabe de bedste resultater sammen via dialog, engagement, tillid og et motiverende lederskab.

Herudover vil vi skabe tryghed baseret på ALDs værdier, mål, rammer, skræddersyede arbejdsopgaver og ikke mindst have en åben dialog med vores medarbejdere om deres personlige og faglige udvikling.

Grundlaget for udvikling kan kun skabes, hvis vores medarbejdere deltager aktivt og engagerer sig i ALDs udvikling; hvis de er gode til at tilpasse sig forandring og vigtigst af alt: at de kan identificere sig med ALDs værdier og leveregler.

Vores Værdier

Team Spirit - Innovation - Responsibility - Commitment

Vores værdier danner fundamentet for alt, vi gør i ALD - hvad end det er i forhold til kunder, samarbejdspartnere eller internt i virksomheden.