Job & Karriere

Medarbejderne er det bærende element i ALDs nuværende og fremtidige succes, og vi har som målsætning løbende at tiltrække, udvikle og fastholde højt motiverede, kompetente og resultatorienterede medarbejdere.

Vi tror på, at de rigtige medarbejdere er det, der gør hele forskellen; både i forhold til at være en attraktiv arbejdsplads og i forhold til at opnå positive forretningsmæssige resultater.

Af samme årsag er det essentielt for os at fremme en stærk og værdibaseret virksomhedskultur med brede rammer, så vores medarbejdere kan og vil tage ansvar for at styrke og udvikle vores forretning. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan ALD er som arbejdsplads.

International virksomhed førende inden for mobilitet

ALD Automotive er verdens største billeasingfirma med 1,6 millioner kørende biler på verdensplan og et mål om at nå 2,3 millioner i 2025. Med direkte repræsentation i 43 lande og 16 mere gennem vores globale partneralliance er vi derudover verdens bedst geografisk dækkende full-service leasingfirma.

Vi har gennem flere år været markedsledende i Danmark, og vi er siden 1997 vokset fra 11 til 160 medarbejdere, som alle er en del af det internationale netværk bestående af over 6.500 medarbejdere globalt. 

Vores internationale 5-årsstrategiplan ”Move 2025” skal sikre, at ALD Automotive bliver en fuldt integreret udbyder af bæredygtig mobilitet og den globale leder i branchen inden 2025. Et essentielt led i dette er selvfølgelig medarbejderne, som er en af vores helt store prioriteter, fordi det er dem, der skaber værdi for kunderne i det daglige og rykker os mod ambitionerne om at være branchens grønne, digitale og ansvarlige frontrunners.

Som medarbejder i ALD Automotive bliver du dermed en del af et stort, internationalt netværk i en virksomhed med store ambitioner, der er førende inden for mobilitet.

Et job med mening – medarbejderfokus og bæredygtighed

Selvom ALD Automotive er en stor multinational virksomhed, er vi i Danmark stadig ikke større, end at alle har mulighed for at få sin stemme hørt og gøre en forskel.

Det, der kendetegner vores virksomhedskultur, er især medarbejdernes vilje og energi samt lysten til at innovere og udfordre det eksisterende. På den måde formår vi i fællesskab at nytænke forretningen baseret på fælles værdier og mål. 

Hos ALD gør vi alt for at sætte skub i den grønne omstilling – både internt og blandt vores kunder. Vi udbyder alle typer grønne biler, sætter stort ind på vores produkt ALD Electric og tilbyder de bedste faciliteter for vores kunder, så det er nemt at vælge grønt. Vi har lige nu over 152.000 elektriske køretøjer på vejene verden over, men vi har selvfølgelig en langt større ambition, og vi arbejder hele tiden på, hvordan vi kan tænke firmabiler på en mere bæredygtig måde. 

Som medarbejder i ALD bliver du ydermere en del af en virksomhed, hvor medarbejderne bliver hørt og hvor jobbet giver mening, fordi grøn omstilling vægtes højt.

Store muligheder for karriereudvikling

Hos ALD er der gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i vores internationale miljø. Uanset hvilket job, du har hos os, forventer vi, at du løbende udvider dine kompetencer og nysgerrigt opsøger nye perspektiver og samarbejder. Det er både noget, du selv som medarbejder er ansvarlig for, men det er også noget, dine ledere i høj grad vil støtte dig i. Hvert år gennemgår vi en performance cycle, som skal sikre, at der bliver sat mål, at disse bliver evalueret og at du bliver belønnet derefter.

For de medarbejdere hvor vi ser et helt særligt potentiale, har vi i alle ALD-lande det, vi kalder “The Strategic Talents Initiative”, som har til formål at opspore, udvikle og fastholde strategiske talenter hos ALD. Det gør vi ved at give medarbejderne mulighed for udvikling og forfremmelse inden for koncernen, hvor vi for så vidt muligt sigter efter at besætte lederstillingerne i ALD med interne medarbejdere.

Derudover har ALD gjort det til en prioritet at forfremme kvinder og internationale profiler i koncernen til ansvarsfulde stillinger i bestyrelsen. I hele koncernen har vi tillige en udbredt nultolerance-politik ift. aldersdiskrimination og selvfølgelig også ift. diskrimination på alle andre parametre. 

Som medarbejder i ALD Automotive vil du derfor også træde ind i et miljø, hvor interne forfremmelser er hverdag, hvorfor du vil have masser af muligheder for karriereudvikling lokalt såvel som internationalt.

Fokus på trivsel, sammenhold og indflydelse

Personalepolitikken hos ALD er baseret på vores vision, mission og værdierne team spirit, innovation, responsibility og commitment. Den er med til at sætte rammerne for, hvordan vi tiltrækker og udvikler kvalificeret arbejdskraft. ’We care’ er vores mantra, der beskriver den tilgang, vi har til vores medarbejdere, så vi kan skabe de bedste resultater sammen via dialog, engagement, tillid og et motiverende lederskab.

Hos ALD har vi højt til loftet og en flad struktur, der gør, at alle medarbejdere har stor indflydelse på egne opgaver. I forbindelse med dette lægger vi vægt på åben dialog mellem medarbejder og leder om medarbejderens personlige og faglige udvikling, så vi altid sikrer forventningsafstemning og en udvikling efter medarbejderens ønsker.

Vi agerer professionelt, når vi henvender os til kunderne, men det interne arbejdsklima er yderst uformelt og fyldt med godt humør og grin. I vores åbne kontorlokaler går snakken let og vi sætter en ære i at være gode kollegaer, der interesserer os for hinandens privatliv. Når vi ikke lærer hinanden at kende i arbejdstimerne, har vi et godt socialt program i fritiden med julefrokoster, sommerfester, vinsmagning og træningshold.

Der er mange fordele ved at være ansat hos ALD Automotive, og de gode arbejdsforhold, balancen mellem arbejde og fritid samt alle vores gode faciliteter er noget, vi er meget stolte af. Men som alt andet, er der altid plads til forbedring. Gennem årlige medarbejdertilfredshedsundersøgelser dykker vi dybt ned i detaljerne og lytter til både ris og ros med ambitionen om hele tiden at forbedre trivslen og arbejdsforholdene i virksomheden.

Når du er ansat i ALD Automotive, får du dermed ikke kun adgang til et internationalt netværk, et job med mening og gode karrieremuligheder. Du får også venner for livet, lyst til at tage på arbejde hver morgen og gode medarbejderfordele som kirsebærret på toppen. Læs mere om medarbejderfordelene her.

 

Ønsker du en karriere hos ALD Automotive?

Hvis du er interesseret i en karriere hos ALD, kan du få overblik over vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning her.

Vil du først vide lidt mere om selve rekrutteringsprocessen, kan du få hele overblikket trin-for-trin her

Vi glæder os til at høre fra dig!