Særligt om varebiler

Hvad enten I er den store koncern med flere hundrede biler, en lille virksomhed med et par kørende sælgere eller entreprenøren med brug for specialindrettede varebiler, så har vi den rette løsning til jer.

Vores samlede flåde består af cirka 50/50 personbiler og varebiler, og vi har mere end 25.000 biler på gaden i Danmark i alt. Derfor kan vi med ro i sindet påstå, at vi kan hjælpe dig med lige præcis det behov for biler, du har, for vi har prøvet det meste før. 

Vi er leveringsdygtige i alle bilmærker, der leverer varebiler, så vi har alle muligheder for at imødekomme dine præferencer. Dermed får du også glæde af vores indkøbsaftaler som en af Danmarks største bilvirksomheder.

Komplet løsning klar til brug

Vi tilbyder en totalløsning, hvor din nye gulpladevarebil leveres komplet med bl.a. foliering og indretning, der passer præcis til bilens og virksomhedens formål. Dette minimerer dit spildtid og sikrer din virksomheds mobilitet. Derudover tilbyder vi også solcelleenergi til din varebil, så du kan oplade fx håndværktøj i bilen, uden at generatoren skal på overarbejde. Vi tilbyder altid højt kvalificeret rådgivning om bilvalg, leasingløsning og optimal indretning af din varebil.

Indretning af varebilen
Indretning af varebilen
Vi hjælper med specialindretning af varebilen, så den er klar til brug ved levering.
Læs mere
Foliering af varebilen
Foliering af varebilen
Vi hjælper med foliering af din varebil, hvad enten du ønsker helfoliering eller blot logo eller CVR-nummer.
Læs mere
Solcelleenergi til varebilen
Solcelleenergi til varebilen
Vi monterer en solcelleløsning på taget af din varebil, så du får grøn strøm til opladning af fx håndværktøj i bilen.
Læs mere


Ingen uventede omkostninger

Der kommer ingen uventede omkostninger med serviceleasing af varebiler hos ALD Automotive, for det er inklusive fuld service, vedligeholdelse og dæk, og desuden kan brændstofkort medfølge med markant rabat takket været vores gode indkøbsaftaler.

Du er velkommen til at kontakte os på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 81 40, hvis du har brug for vejledning til at finde din varebil eller hvis du har spørgsmål.