Særligt om varebiler

Hvad enten du er den store koncern med flere hundrede biler, en lille virksomhed med et par kørende sælgere eller entreprenøren med brug for specialindrettede varebiler, så har vi den rette løsning til dig.

Vores samlede flåde består af cirka 50/50 personbiler og varebiler, og vi har knap 20.000 biler på gaden i Danmark i alt. Derfor kan vi med ro i sindet påstå, at vi kan hjælpe dig med lige præcis det behov for biler, du har, for vi har prøvet det meste før. 

Vi er leveringsdygtige i alle bilmærker, der leverer varebiler, så vi har alle muligheder for at imødekomme dine præferencer. Dermed får du også glæde af vores indkøbsaftaler som en af Danmarks største bilvirksomheder.

Komplet løsning klar til brug

Vi tilbyder en totalløsning, hvor din nye gulpladevogn leveres komplet inkl. indretning, der passer præcis til bilens formål, som fx reoler og træbund og evt. dekoration, anhængertræk osv. Det minimerer din spildtid og sikrer din virksomheds mobilitet. Desuden tilbyder vi altid højt kvalificeret rådgivning om bilvalg og optimal indretning.
Læs mere om indretning af varebiler her

Ingen uventede omkostninger

 Der kommer ingen uventede omkostninger med ALD serviceleasing, for det er inklusive fuld service, vedligeholdelse og dæk, og desuden kan brændstofkort medfølge med markant rabat, igen takket været vores gode indkøbsaftaler.

Tag et kig i vores showroom med udvalgte modeller eller kontakt os for en snak. 

Omregistrering af varebiler inden juli 2019

Fra den 1. juli 2019 vil varebiler på over 2.000 kg til og med 3.500 kg tilladt totalvægt, som fragter gods med en samlet vægt på over 11 kg pr. stykgods, være omfattet af godskørselsloven. Det betyder bilerne skal registreres hertil.

Læs om det fulde proces her.

Kontakt os
3355 8000