Hvem er vi

ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for leasing af firmabiler og flådestyring. Vi tager os af alt, der har med bilflåden og den enkelte firmabil at gøre.

Hos os møder du 150 dedikerede medarbejdere, der alle stræber efter at levere præcis den service og rådgivning, der matcher dine behov.

Som en af Danmarks største indkøbere af firmabiler og tilhørende serviceydelser opnår vi markante stordriftsfordele på bilernes indkøbspris, interiør, forsikring, brændstof osv. Fordele som vores kunder kan nyde godt af i form af konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau.

Outsourcing af bilflåde

Ved at outsource din bilflåde til ALD Automotive letter du driften gennem effektive, driftssikre og tilpassede billøsninger. Vi sørger for, at du får en overskuelig leasingløsning med fokus på alle de væsentlige aspekter af din bilflåde; arbejdsmiljø, teknik, sikkerhed, miljø og økonomi.

Optimal bilflåde

Billeasing hos ALD Automotive er funderet på de totale leasingomkostninger med henblik på at sikre lavest muligt omkostninger for driften af bilflåden. Det sikrer også, at de enkelte medarbejdere får den bedst tænkelige løsning inden for de aftalte rammer.

Lavere omkostninger ved billeasing

Billeasing handler om at reducere omkostninger ved firmabiler i din virksomhed. Billeasing handler også om at frigøre ressourcer og risici. Med billeasing kan kapitalen arbejde i din virksomhed, frem for at stå bundet i bilerne. Billeasing giver endvidere momsfradrag: 100% på varevogne og fradragsret på personbiler.

Vi sikrer, at du får overblikket over din bilflåde, eksempelvis gennem en række online værktøjer og ved at samle alle aktiviteter på én faktura.

Over 30 års erfaring med firmabiler

ALD Automotive hed tidligere Axus Danmark og blev etableret i 1997 ved købet af Avis Leasing. I 2003 blev ALD Automotive købt af den franske bank Société Générale. Vi har over 30 års erfaring med operationel leasing på det danske firmabilmarked. Globalt er vi mere end 6.500 ansatte i 43 lande og har omkring 1,6 mio. kørende biler.