Hvem er vi?

Med 15.700 medarbejdere globalt og over 60 års erfaring leverer ALD Automotive | LeasePlan fuld-serviceleasing, fleksible abonnementstjenester, flådeadministration og mobilitetsløsninger til kunder i alle størrelser, herunder store virksomheder, SME'er, erhvervmæssigt og private. Vores globale tilstedeværelse i 44 lande og yderligere 16 lande takket være kommercielle alliancer, herunder vores strategiske alliance i Nordamerika med Wheels, er en stor fordel for vores forretning.

Vores partnerskabsekspertise er udviklet gennem et banebrydende white label-partnerskabsprogram og har udvidet vores kundebase gennem diversificerede distributionskanaler. Partnerskabs-DNA’et har gjort os i stand til at indgå partnerskaber med mere end 200 bilproducenter, banker og forsikringsselskaber, energileverandører og mobilitetsplatforme, og i stand til at hjælpe vores partnere med at diversificere deres mobilitetstilbud, fra operationel leasing til fuldt integrerede digitale leasingmuligheder, og yderligere udvide rækkevidden for vores mobilitetsekspertise og -tjenester.

Når vores brugte køretøjer når slutningen af deres leasingcyklus, markedsfører og sælger vi dem primært gennem ALD Carmarket, vores markedsledende og globale auktions- og onlinebilsalgsplatform, eller gennem et af de 51 showrooms, i 20 lande.ALDxLeasePlan

Vores opkøb af LeasePlan

Den 22. maj 2023 gennemførte ALD Automotive købet af LeasePlan, en af verdens førende flådestyrings- og mobilitetsvirksomheder. Dette opkøb repræsenterer en betydelig ændring for begge vores virksomheder og positionerer ALD Automotive | LeasePlan som den førende globale bæredygtige mobilitetsaktør med en samlet flåde på 3,3 millioner køretøjer administreret på verdensplan. Læs pressemeddelelsen her.

Skiftet markerer begyndelsen på en ny æra inden for mobilitet. Ved at samle vores komplementære kapaciteter og ekspertise med talent og et førsteklasses ledelsesteam er vores nye virksomhed godt positioneret til at gribe sektorens enorme vækstmuligheder for at lede vejen til klimaneutralitet og fortsætte med at forme den digitale transformation af industrien. Vores fokus fremadrettet vil være at udnytte vores unikke position til at lede energiomstillingen gennem innovative løsninger, herunder digitale platforme, for at tilskynde til storstilet brug af bæredygtig mobilitet, hvad enten det er gennem lavemissionskøretøjer eller mobilitetsløsninger.

Société Générale er vores majoritetsaktionær med 52,6 % af kapitalen. LeasePlans tidligere aktionærer, et konsortium ledet af TDR Capital, ejer 30,75 % af vores kombinerede enheds kapital, og vores flydende kapital repræsenterer 16,6 %. Virksomheden er noteret på afdeling A i Euronext Paris (ISIN: FR0013258662; Ticker: ALD). Læs mere her

 

Megatrends, der omformer verdenen af bæredygtig mobilitet

Markedstendenser såsom ændret mobilitet i byer, miljøbevidsthed, digitale livsstile med øget "on-demand"-mobilitet og skiftet fra ejerskab til brugere vil fortsætte med at accelerere i de kommende år. Køretøjer bliver i stigende grad elektrificerede, delte, forbundet og autonome, og efterspørgslen efter mobilitet er stærkt påvirket af fire megatrends: brugere, digitalisering, efterspørgsel efter fleksibilitet og delt mobilitet og elektrificering. Disse megatrends forventes at forme fremtiden for mobilitetssektoren i de kommende 5 til 7 år og skabe store vækstmuligheder.

Med de ændringer, der finder sted i nutidens bil- og mobilitetssektorer, er vi overbevist om, at vores kombinerede styrker vil give os mulighed for at transformere vores industri og være bedst positioneret til at levere endnu bedre tjenester, løsninger og værdi til vores kunder. Vores teams er fuldt ud forpligtet til at skabe den førende globale bæredygtige mobilitet og levere værdi til alle vores interessenter. Vi er klar til den spændende rejse, der venter forude, for at muliggøre transformationen hen imod en omfattende implementering af bæredygtig mobilitet og give vores kunder de mobilitetsløsninger, de har brug for, for at få succes.