Hvem er vi?

ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for leasing af firmabiler og flådestyring. Vi tager os af alt, der har med bilflåden og den enkelte firmabil at gøre. 

ALD Automotive hed tidligere Axus Danmark og blev etableret i 1997 ved købet af Avis Leasing. I 2003 blev ALD Automotive købt af den franske bank Société Générale. ALD Automotive har over 30 års erfaring med operationel leasing på det danske firmabilsmarked. I dag er vi på globalt plan mere end 6.500 ansatte i 43 lande og har omkring 1,6 mio. kørende biler. I Danmark møder du 150 dedikerede medarbejdere, der alle stræber efter at levere præcis den service og rådgivning, der matcher dine behov.

ALD Automotives internationale 2025-mål er at blive en fuldt integreret udbyder af bæredygtig mobilitet samt at blive den globale leder i branchen.

  • Vores mission: We keep Denmark on the move with smarter mobility solutions
  • Vores vision:  We strive to be no 1 provider of smarter mobility solutions

Smarter mobility. Smarter future

Vores forretningsgrundlag bygger på et komplet operationelt leasingkoncept samt flådestyring af virksomhedens person- og varebiler. Vi øger effektiviteten, eliminerer økonomiske risici og håndterer administrative opgaver, når vi driver din bilflåde. Som en af Danmarks største indkøbere af firmabiler og tilhørende serviceydelser opnår vi markante stordriftsfordele på bilernes indkøbspris, interiør, forsikring, brændstof osv. Fordele som vores kunder kan nyde godt af i form af konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau.

Outsourcing af bilflåde

Ved at outsource din bilflåde til ALD Automotive letter du driften gennem effektive, driftssikre og tilpassede billøsninger. Vi sørger for, at du får en overskuelig leasingløsning med fokus på alle de væsentlige aspekter af din bilflåde; arbejdsmiljø, teknik, sikkerhed, miljø og økonomi.

Optimal bilflåde 

Billeasing hos ALD Automotive er funderet på de totale leasingomkostninger med henblik på at sikre de lavest mulige omkostninger for driften af bilflåden. Det sikrer også, at de enkelte medarbejdere får den bedst tænkelige løsning inden for de aftalte rammer.

Lavere omkostninger ved billeasing

Billeasing handler om at reducere omkostninger ved firmabiler i din virksomhed samt frigøre ressourcer og risici. Med billeasing kan kapitalen arbejde i din virksomhed i stedet for at stå bundet i bilerne. Desuden giver billeasing momsfradrag: 100 % på varevogne og fradragsret på personbiler. Dette er blot et par af fordelene ved at lease dine firmabiler frem for at købe.

Hos ALD sikrer vi, at du får overblikket over din bilflåde, eksempelvis gennem en række online værktøjer og ved at samle alle aktiviteter på én faktura.