My ALD

Din personlige mobilitetsassistent

Det er vores mission at servicere dig på bedst mulige måde i alle henseender. Det arbejder vi altid på at blive dygtigere til. Nu har vi en app, som giver dig den fleksibilitet og styring, du har brug for. My ALD gør livet med leasede køretøjer nemmere og mere ubesværet. Download app’en i dag og bliv selvkørende.


Vi ved, din tid er sparsom, og vi hjælper gerne i det omfang, vi kan. Derfor har vi gjort information lettere tilgængelig og håndtering af din leasingbil nemmere med den nye My ALD app. Vi har sikret, at det meste er lige ved hånden. Det betyder ganske enkelt, at vi har samlet dine informationer, booking af service og dækskifte samt skadesanmeldelse, så det er lige inden for rækkevidde.

Download fra App Store eller Google Play

Book, bestil, anmeld og ret præcis når det passer dig!

Brug My ALD når du skal booke tid til dækskifte eller service (du kan få hentet og bragt bilen til en ønsket adresse). Derudover kan du anmelde skader til forsikringen samt finde telefonnumre, udfylde papirer online og bruge tiden på mere fornuftige ting.

Vi sender dig også sikkert på ferie; du bestiller nemlig del 1, røde og grønne kort online og lige til din mail eller adresse.

Fokus på brugervenlighed og udvikling

Vi har bestræbt os på at gøre My ALD intuitiv og raffineret ned til mindste detalje, så det bliver en fornøjelse at anvende app'en. Vi er klar over, at det ikke stopper her. Derfor udvikler vi løbende nye funktioner og vil præsentere disse for dig, efterhånden som de bliver klar.


GooglePlay_featurephotoALD_nobackground

 

Er du flådeadministrator?

Daglig administration af bilflåden forsøger vi også at optimere og gøre lettere. Vi arbejder på en tilsvarende My ALD-app, hvor flådeadministratorer får en brugbar oversigt over flåden og mulighed for at tilgå fra mobil. Som administrator bør du derfor stadig anvende vores portal My ALD, når du skal have flådeoverblik.

Vi sørger selvfølgelig for at informere dig, når vi har My ALD til administratorer klar.