Når firmabilen skal afleveres

På et tidspunkt er det tid til at aflevere din firmabil - forhåbentlig har du allerede bestilt en ny, som du venter spændt på. Få overblik over afleveringsprocessen her.

Bilen skal afleveres retur til et FDM-testcenter på den ordinære udløbsdato. Hvis udløbsdatoen falder på en weekend/helligdag, skal bilen retur den sidste hverdag før ordinært udløb. Hvis du booker tid til gennemgangen online hos FDM og der ingen ledige tider er på den ordinære udløbsdato, kan bilen returneres dagen før.

Aflevering af din firmabil

Hvis du bestiller tid online til gennemgangen af bilen, har du eller en repræsentant fra virksomheden mulighed for at kigge med i testassistentens gennemgang fra sidelinjen. Når inspektionen er færdig, gennemgår vi rapporten sammen med dig, så eventuelle fejl og mangler dokumenteres.

Du kan også nøjes med at aflevere bilen hos et af nedenstående FDM-testcentre uden forudgående tidsbestilling, og check-in af bilen vil blive foretaget efterfølgende uden dig på sidelinjen, hvormed slutopgørelsen vil blive sendt elektronisk. Husk at få en kvittering for aflevering.

FDM-testcentre som kan benyttes uden forudgående tidsbestilling: Ballerup, Hillerød, Taastrup, Næstved*, Slagelse*, Odense, Fredericia, Esbjerg*, Holstebro, Silkeborg, Århus V (Hasle) og Aalborg. 

*Enkelte FDM-testcentre kan holde lukket i ferieperioder. I disse perioder er det derfor en god idé at bestille tid til check-in for at være sikker på, at centeret har åbent.

Afleveringsguides

Læs alt om, hvad du skal huske, når du afleverer bilen tilbage samt hvordan bilen vurderes, og hvad der bliver godkendt og ikke godkendt:

Sådan booker du tid hos FDM online

Når du booker tid online, er processen således:

  1. Gå til FDMs website her
  2. Indtast dit registreringsnummer (nummerplade)
  3. Vælg dit foretrukne FDM-testcenter
  4. Vælg dato og tidspunkt
  5. Registrér dine personlige oplysninger
  6. Du får efterfølgende tilsendt en bekræftelse per e-mail, som du bedes medbringe ved check-in

Få overblik over diverse gebyrer

Du kan hente vores gebyrliste og få prisoverblik på diverse gebyrer, bl.a. kontraktafbrydelse før tid, mislighold mm. Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer.