Når bilen skal afleveres

På et tidspunkt er det tid til at aflevere din bil - forhåbentlig har du allerede bestilt en ny, som du venter spændt på. Når leasingbilen skal afleveres, skal det ske via et FDM-Testcenter.

Online tidsbestilling skal foretages her.

Bilen skal retur på den ordinære udløbsdato. Hvis udløbsdatoen falder på en weekend/helligdag, skal bilen retur den sidste hverdag før ordinært udløb. Såfremt der ingen ledige tider er på den ordinære udløbsdato, kan bilen returneres dagen før.

Når det ikke er COVID-19 kan du eller en repræsentant fra virksomheden deltage i gennemgangen. Dette er dog ikke muligt p.t. Derfor kan bilen afleveres hos et af nedenstående FDM-testcentre uden forudgående tidsbestilling, og check-in af bilen vil blive foretaget efterfølgende uden din deltagelse.

FDM-testcentre som kan benyttes uden forudgående tidsbestilling: Ballerup, Hillerød, Taastrup, Næstved*, Slagelse*, Odense, Fredericia, Esbjerg*, Holstebro, Silkeborg, Århus V (Hasle) og Aalborg. 

*Enkelte FDM-testcentre kan holde lukket i ferieperioder. I disse perioder er det derfor en god idé at bestille tid til check-in for at være sikker på, at centeret har åbent.

Aflevering af leasingbil under COVID-19

Udløber din leasingaftale under COVID-19, er det stadig muligt for dig at aflevere bilen tilbage. FDM-testcentrene har nemlig stadig åbent trods den nationale nedlukning af detailhandlen til og med 7. februar 2021 indtil videre.

Det er altså muligt at aflevere leasingbilen, men grundet omstændighederne er det desværre ikke muligt for dig eller en repræsentant fra din virksomhed at deltage i check-in-gennemgangen.

I forbindelse med tidsbestilling vil der være følgende procedure:

  • Indtast dit registreringsnummer (nummerplade)
  • Vælg FDM-testcenter
  • Vælg dato og tidspunkt
  • Registrér personlige oplysninger

Du får efterfølgende tilsendt en bekræftelse per e-mail, som du bedes medbringe ved check-in.

Normalt anbefaler vi, at du eller en repræsentant fra dit firma deltager ved check-in, der tager ca. 30 minutter. Dette er dog ikke muligt p.t. pga. COVID-19.

Afleveringsguides

Når kontrakten ophører, skal bilen gennemgås af FDM, og der bliver optaget rapport med billeder af skader og slid. Eventuelle skader forårsaget af ekstraudstyrsmontering, trafik- og påkørselsskader skal enten anmeldes til forsikringsselskabet eller betales af leasingtager. 

Læs alt om, hvad du skal huske, når du afleverer bilen tilbage samt hvordan bilen vurderes, og hvad der bliver godkendt og ikke godkendt:

Få overblik over diverse gebyrer

Du kan hente vores gebyrliste og få prisoverblik på diverse gebyrer, bl.a. kontraktafbrydelse før tid, mislighold o.a. Listen bliver løbende opdateret.