ALD Flex: Korttidsleje af biler

Med ALD Flex får du en løsning, der kan bringe dig hurtigt videre. Du har nemlig mulighed for at leje en bil i en kortere periode, fx hvis du bare har brug for en midlertidig bil i et par måneder.

Hos ALD har vi en flåde af egne biler, som vi tilbyder til udlejning. Derfor vil vi altid have en bil til rådighed, når du har brug for det. Priserne er naturligvis konkurrencedygtige, og en ALD Flex-bil har ovenikøbet fri kilometer.

Lejebil til flere lejligheder

ALD Flex kan være den fornuftige, midlertidige løsning, når en ny medarbejder bliver ansat i en prøveperiode eller i en tidsbegrænset ansættelse.

Det sker også, at der er ventetid, fra du bestiller din nye leasingbil, til vi kan levere den. I en sådan situation kan ALD Flex også være løsningen.

Stort udvalg til konkurrencedygtige priser

Gennem ALD Flex har du adgang til et stort udvalg af personbiler til fordelagtige priser og med en enkel administration, fordi faktureringen udelukkende foregår gennem ALD.

Bestilling og priser

Hvis du ønsker at bestille en udlejningsbil eller forespørge på priser, kan du kontakte vores medarbejdere hos ALD Flex direkte på +45 33 55 80 90 eller salg.dk@aldautomotive.com. Vi hjælper dig også med at finde den helt rigtige bil til dit specifikke behov.

Bilerne skal som udgangspunkt afhentes på vores lokationer i henholdsvis Fredericia eller Taastrup, men levering er også mulig mod gebyr.

Vil du gerne vide mere?

Vi har samlet al nødvendig information, du har brug for, når du korttidslejer en bil gennem ALD Flex.

ALD_A_Ikon_4

Kontakt os
33 55 80 90