ALD Direct

Dit ALD Direct-team sørger for, at du har det fulde overblik over din leasingaftale og tager sig af alle beregninger og detaljer vedr. din nye firmabil.

Budgetsikkerhed

Dit ALD Direct-team sørger altid for en fast leasingydelse, som er inklusive service og vedligeholdelse. Den faste ydelse eliminerer overraskelser og gør det lettere for dig både at bevare overblikket og holde budgetterne.

Hele pakken

Ud over den faste leasingydelse tilbyder vi også tilvalgsprodukter såsom forsikring, vinterdæk, brændstofkort og administration af grøn ejerafgift. Det giver større overblik og mindre administration, når du vælger at samle de nødvendige omkostninger for din firmabil ét sted. Og vi samler naturligvis også det hele på én faktura.

Bilpolitik

Hvis din virksomhed har en bilpolitik, sørger vi helt automatisk for at matche alle leasingtilbud med denne. Du slipper derved for at kontrollere, om din virksomhed og bilflåden overholder bilpolitikken – det skal vi nok holde styr på.

Læs mere om Bilpolitik her

Tag kontakt i dag

Det eneste, du skal gøre for at blive godt kørende i en leasingbil fra ALD Automotive, er at kontakte os og have dine ønsker klar – så sørger vi for resten. Du får svar senest 24 timer efter din forespørgsel, og vi er med dig hele vejen. Lige fra bestillingen af din nye leasingbil til eventuelle kontraktændringer.

Tilgængelighed

Vi er til at få fat på. Det gælder uanset, om du allerede er kunde eller om du er på vej til at blive det. Du kan kontakte ALD Direct alle hverdage:

  • Mandag – torsdag kl. 8.30 - 16.30
  • Fredag kl. 8.30 - 16.00

Kontakt os på +45 33 55 81 40 eller salg.dk@aldautomotive.com.

ALD_A_Ikon_3

Kontakt os
33 55 81 40