Bilpolitik

Du har en klar opgave: Du skal have det mest optimale ud af dine medarbejdere, dine ressourcer og dine firmabiler. Vi kan hjælpe dig med dette gennem formulering af en individuel bilpolitik for din virksomhed, så du får en fast køreplan for indkøb, drift og administration af din bilflåde.

En bilpolitik er en fast køreplan for hele bilflåden. Den sørger for, at flåden er fuldt optimeret og lever op til alle krav med hensyn til bl.a. økonomi, lovgivning og miljø. Når din virksomhed har en bilpolitik, kan medarbejdernes kørevaner styres i den retning, som virksomheden og du ønsker, så I sammen kan skabe smartere og mere optimeret mobilitet.

Ny skræddersyet bilpolitik eller optimering af eksisterende bilpolitik

Vi hjælper med at formulere en bilpolitik med udgangspunkt i virksomhedens forretningsmodel og -mål, medarbejdernes bilbehov, bilbudgettet samt relevant lokal lovgivning.

Hvis din virksomhed allerede har en bilpolitik, kan vi hjælpe med at gennemgå, opdatere og overholde denne. Vi sørger for, at du er fuldt opdateret på den nyeste lovgivning og de nyeste markedstrends, der er relevante for dig, din virksomhed og jeres bilflåde.

Hvis din flådes nuværende bilpolitik har brug for en opdatering, vender vi sammen virksomhedens aktuelle tilgang til mobilitet samt den eksisterende bilpolitik og sammenholder denne med virksomheden her og nu. Resultatet bliver en helt ny bilpolitik skræddersyet til dine, din virksomheds og flådens fuldt opdaterede behov.

10 gode råd til bilpolitik 

Vi har samlet vores bedste råd til en god bilpolitik. Oversigten giver overblik over alle de ting, der skal overvejes, når en bilpolitik formuleres eller opdateres. 

ALD_A_Infografik_10-raad-bilpolitik_210x420_08

Fokus på alle omkostningerne

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dit bilbudget. Vi fokuserer på de samlede omkostninger for hver enkelt bil og for flådens totaløkonomi, herunder værditab, forsikring, brændstofomkostninger og uforudsete udgifter, der altid dukker op undervejs. Og som flådeadministrator har du altid online adgang til helt aktuelle oplysninger om hver enkelt bil og om den samlede bilflåde på My ALD.

Har du brug for mere information eller har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om, hvordan ALD Automotive kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres bilpolitik, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 33 55 81 40 eller salg.dk@aldautomotive.com.

Er din virksomhed allerede kunde hos os, kan du kontakte jeres Key Account Manager for rådgivning.

ALD_A_Ikon_2

Kontakt os
33 55 81 40