ServiceLink

ServiceLink er en ordning, du kun finder hos ALD Automotive. Når du er kunde hos os, kan du på My ALD bestille tid til bilernes serviceeftersyn 24 timer i døgnet.

ServiceLink er udviklet til at gøre hverdagen nemmere for dig og dine medarbejdere. På My ALD tager det blot to minutter at bestille tid til et serviceeftersyn af din bil. Det bedste af det hele er, at du kan booke tid helt uafhængigt af værkstedets åbningstider, og dermed præcis når det passer dig. Herefter får du en bekræftelse på mail.

Service tur-retur

Med ServiceLink slipper du for at bekymre dig om logistikken i forbindelse med dit serviceeftersyn. Værkstedet henter bilen på din arbejds- eller privatadresse inden kl. 10.00 og returnerer den samme dag inden kl. 17.00. Hvis bilen skal afhentes på din arbejdsadresse, skal du bare lægge nøglerne i receptionen.

OBS: Afhængigt af bilmærke kan der være enkelte geografiske områder, som p.t. ikke dækkes af ServiceLink.

Du kan nemt og hurtigt booke dit serviceeftersyn online via My ALD, lige når det passer dig.

Erstatningsbil

Hvis du får brug for en erstatningsbil, tilbyder vi også det. Ellers sparer du naturligvis dén udgift.

Rengøring og vask

Når vi returnerer din firmabil fra serviceeftersyn, er den rengjort og vasket uden ekstra omkostninger for dig. Enkelte vogntyper kan dog være undtaget på grund af deres dimensioner.

Akutte bilproblemer?

Hvis der opstår akutte problemer mellem de fastlagte eftersyn, skal du blot besøge det nærmeste autoriserede værksted med din bil.

Har du brug for mere information eller har du spørgsmål?

Kontakt os på +45 33 55 80 80 eller teknisk.dk@aldautomotive.com.

ALD_A_Ikon_8

Kontakt os
33 55 80 80