ALD International

ALD Automotive ejes af Société Générale, der er én af de største finansielle servicevirksomheder i Europa.

Med ALD Automotives omfattende geografiske dækning og et internationalt team, der er dedikeret til at servicere erhvervskunder, kan du sikre dig en fordelagtig og tvær-europæisk flådeadministrationsaftale.

Vores kunder kan drage fordel af en flåde bestående af over 1 million køretøjer og et internationalt team på over 6.500 medarbejdere, dedikeret til at servicere kunderne.

Fortsat vækst

Vi administrerer en flåde på mere end 1.600.000 køretøjer verden over. ALD Automotive styrker sin position som den næststørste i Europa og tredjestørste globale aktør inden for operationel leasing. ALD Automotive har en bred geografisk dækning med afdelinger i 43 lande på tværs af fire kontinenter, en unik ekspertise i BRIK-landene og et solidt partnerskab med Wheels Inc. i Nordamerika.

Nøgletal

ALD Automotive...

  • administrerer 1.600.000 køretøjer
  • er repræsenteret i 43 lande
  • har mere end 6.500 ansatte på verdensplan
  • er nr. 1 i Europa inden for operationel leasing

Her finder du ALD

 

Verdenskort - ALD A

 

Algeriet, Belarus (Hviderusland), Belgien, Brasilien, Bulgarien, Chile, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Indien, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Marokko, Mexico, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn og Østrig.

ALD Automotive er partner med ABSA, Fleet Partners, AutoCorp, Arrend og Wheels i de lande, der er markeret med mørkeblå.

Håndtering på tværs

Multinationale koncerner betragter ofte Norden/Baltikum som ét marked og én samlet region frem for uafhængige markeder og lande.

Det forudsætter lokal ekspertise at håndtere en bilpolitik, der skal gå på tværs af landegrænserne. Samtidig vil vi gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor er der i vores nordiske koncept kun ét lokalt kontaktpunkt, når vi implementerer jeres strategiske beslutning om en nordisk eller baltisk bilpolitik. Samtidig har du mulighed for at få individuelle status- og managementrapporter om den samlede udvikling i bilflåden, så du kan følge beslutningen helt til dørs. Vil du vide mere om en nordisk løsning - klik her.