Partnerskaber med førende ladeoperatører

ALD Automotive samarbejder med de to førende ladeoperatører i Danmark for at kunne tilbyde den mest optimale ladeløsning, rådgivning og support i forbindelse med valg af ladeoperatør og efterfølgende administration.

I Danmark er ladenetværket under konstant forbedring og antallet af ladepunkter er kun på vej op. E.ON og Clever er de to store spillere på det nordiske marked, når det kommer til ladeinfrastruktur for elektriske biler. Begge virksomheder tilbyder et udvalg af ladebokse, og deres ladenetværk dækker hele Danmark og mere til.

Derfor har ALD Automotive indgået samarbejde med både E.ON og Clever, så vi kan tilbyde jer den mest optimale rådgivning og support, når det kommer til ladeinfrastruktur.

Hvordan kan ALD hjælpe jer, når det kommer til ladeløsninger?

 

Valg af løsning
Valg af løsning
Vi supporterer jer, når I skal vælge opladningsløsning, herunder ladebokse og placeringen af disse
Installation
Installation
Vi hjælper jer, når jeres ladenetværk skal installeres – både i hjemmene og på arbejdspladsen
Administration
Administration
Vi klarer herefter hele administrationen af ladeabonnementerne under leasingperiodenBåde E.ON og Clever tilbyder ladeabonnementer til en fast månedlig pris. Vi hjælper jer med at finde den bedste ladeoperatør for jeres flåde – hvad enten det bedst kan betale sig at vælge én udbyder eller kombinere de to. 

ALD klarer hele administrationen

Når beslutningen om grønne firmabiler først er taget og ladestationer er blevet installeret i hjemmene og på arbejdspladsen, tager vi os af administrationen af ladeabonnementerne. Alle omkostninger viderefaktureres til din virksomhed, så abonnementet lægges ind i leasingydelsen og alt samles på én regning. Når du lader din bil op derhjemme, bliver du refunderet for dit elforbrug af din ladeoperatør. Hvis der skulle være behov for det, sørger vi også for dialogen mellem dig og ladeoperatøren.

ALD_A_Ikon_13

Kontakt os
33 55 81 40