Artikler & Tips

17apr
2024

De 10 mest populære firmabiler i 2023

De 10 mest populære firmabiler i 2023

Overvejer du en ny firmabil i 2024? Gå på opdagelse i vores liste over de mest populære firmabiler i 2023.

Listen indeholder de ti biler, der blev bestilt flest af hos ALD Automotive sidste år, og vi kan med stolthed afsløre, at de fleste af bilerne på listen er elektriske.  

Vi er begejstrede for den stigende interesse for elektriske biler, og vi forventer at se endnu flere bestillinger af elektriske køretøjer i 2024.

Læs mere om ALD Electric her.

Listen over de 10 mest populære firmabiler fra ALD Automotive ser således ud:

Tesla Model Y

ALD_A_Artikel_conten...

Ikke overraskende ligger Teslas populære Model Y på førstepladsen. Efter Tesla satte priserne markant ned på flere af deres modeller, er prisen på Model Y blevet mere attraktiv for forbrugerne – og den er et rigtig godt valg, hvis du ønsker en større elbil. Foruden den fornuftige pris, leverer Model Y på en lang række områder – rummeligheden og især bagagekapaciteten på 854 liter er sammenlignet med dens nærmeste konkurrenter større. Selvom rækkevidden ikke nødvendigvis er længere på Model Y, er Tesla dygtig til rækkeviddehåndtering og -estimering, hvilket er en stor fordel, når du skal på de længere Danmarksture.

Modeltype: SUV
Drivmiddel: Elektrisk
Elektrisk rækkevidde: 514 - 600 km

Tesla Model 3

ALD_A_Artikel_conten...

Endnu en elbil fra Tesla ligger i toppen over de mest populære firmabiler. Her er der tale om Model 3, der er en sedan – og dermed en mindre og mere sporty udgave end de andre populære elbiler, hvor mange af dem er høje SUV’er. Model 3 har fornyligt fået et facelift og dermed en kraftig overhaling på flere områder. Det har gjort den til en bedre bil – støjniveauet er lavere, komforten er forbedret og betjeningen af den er blevet mere enkel.

Modeltype: Sedan
Drivmiddel: Elektrisk
Elektrisk rækkevidde: 513 - 629 km

Volkswagen ID.4

ALD_A_Artikel_conten...

På en tredjeplads finder vi Volkswagen ID.4, og dens position er velfortjent. Med en officiel rækkevidde på hele 543 km giver den frihed til at tage på længere ture uden at bekymre sig om opladning. Desuden er støjniveauet i bilen lavt, hvilket skaber en behagelig og afslappet køreoplevelse. Kabinepladsen er tilmed generøs og giver masser af rum til at både fører og passagerer kan strække sig ud og nyde turen, mens det store bagagerum gør det nemt at medbringe alt det nødvendige udstyr eller bagage.

Modeltype: SUV
Drivmiddel: Elektrisk

Elektrisk rækkevidde: 362 km - 543 km

Ford Kuga

ALD_A_Artikel_conten...

På fjerdepladsen ligger SUV’en Ford Kuga, der imponerer med sin rummelighed og alsidighed. Som en typisk SUV tilbyder Kuga masser af plads til både passagerer og bagage, hvilket gør den ideel til familier eller dig, der har brug for ekstra opbevaringsplads. Bilen er en plug-in hybrid og altså det ideelle valg for dig, der ønsker en elbil, men ikke er klar til en fuldelektrisk model.

Modeltype: SUV

Drivmiddel: Plug-In Hybrid

Elektrisk rækkevidde: op til 66 km

 

Læs også: Tre gode grunde til grøn omstilling af bilflåden 

Mercedes-Benz C-klasse

ALD_A_Artikel_conten...

På femtepladsen ligger Mercedes-Benz C-Klasse, der er synonym med klassisk luksus og komfort. Afhængig af dit behov, kan modellen vælges både som sedan og stationcar. Den rummelige kabine og det luksuriøse interiør skaber en følelse af elegance og velvære. Uanset version tilbyder den en førsteklasses køreoplevelse, der kombinerer avanceret teknologi med raffineret design. Mercedes-Benz C-Klasse er altså det ultimative valg for dig, der ønsker at være på farten med stil og komfort.

Modeltype: Sedan og stationcar

Drivmiddel: Benzin, diesel og hybrid

Elektrisk rækkevidde: (Hybrid) 107 - 115 km

Skoda Enyaq

ALD_A_Artikel_conten...

På sjettepladsen ligger Skoda Enyaq, der, modsat mange andre futuristiske elbiler, har en mere traditionel tilgang til udseende og betjening. Den ligner en almindelig crossover eller SUV, der blot kører på el i stedet for benzin. Dette gør Enyaq til et tiltalende valg for dig, der ønsker at skifte til elektrisk kørsel uden at gå på kompromis med det velkendte design og den pålidelige køreoplevelse, du er vant til.

Modeltype: SUV

Drivmiddel: Elektrisk

Elektrisk rækkevidde: 383 – 558 km

Audi Q4 E-Tron

ALD_A_Artikel_conten...

Den elektriske Audi Q4 e-tron rangerer på en solid syvendeplads. Med en kraftfuld motor på 340 hk, en rækkevidde på op til 538 km og en maksimal ladeeffekt på 135 kW imponerer den med dynamisk ydeevne, lang rækkevidde og hurtig opladning – kombineret med et sporty og progressivt design.

Modeltype: SUV

Drivmiddel: Elektrisk

Elektrisk rækkevidde: 513 - 538 km

 

Læs også: Sandt eller falsk? Her er sandheden om 8 elbilmyter 

Volvo XC40

ALD_A_Artikel_conten...

Den elektriske Volvo XC40 er kendetegnet ved dens avancerede teknologi og fremragende ydeevne. Den er udstyret med Googles bilsoftware, hvilket giver føreren en intuitiv og opdateret køreoplevelse. Med en officiel rækkevidde på 571 km tilbyder XC40 langstrakt kørsel uden behov for hyppig opladning. Den effektive lynladning sikrer også hurtig og bekvem opladning, hvilket gør den til det ideelle valg for dig, der søger en elektrisk bil med lang rækkevidde og praktisk opladning.

Modeltype: SUV

Drivmiddel: Plug-in hybrid

Elektrisk rækkevidde: op til 45 km

Renault Clio

ALD_A_Artikel_conten...

På niendepladsen ligger den velkendte Renault Clio, der kombinerer stil og ydeevne til en overkommelig pris inden for minibilsegmentet. Med sit moderne design, rummelige kabine og avancerede teknologi tilbyder Clio en behagelig køreoplevelse både i byen og på landevejen. Med et udvalg af effektive motorer og avancerede sikkerhedsfunktioner er Clio en pålidelig følgesvend til enhver køretur.

Modeltype: Hatchback

Drivmiddel: Benzin

Forbrug: 19,2 km/l

Skoda Octavia

ALD_A_Artikel_conten...

Skoda Octavia er en alsidig og pålidelig bil og har et elegant design og en fremragende ydeevne. Octavia fås både som hybrid- og benzinmodel, hvilket giver dig mulighed for at vælge den køreoplevelse, der passer bedst til dit behov og dine præferencer. Med sit rummelige interiør, avancerede teknologifunktioner og enestående sikkerhed, er Skoda Octavia det ideelle valg for dig, der søger en bil, der både er praktisk og stilfuld.

Modeltype: Hatchback og Combi-stationcar

Drivmiddel: Diesel

Forbrug: 21,3 km/l
 

Vil du gerne vide mere?

Hvis du er klar til at gøre en af disse populære biler til din næste firmabil, eller du vil høre mere om erhvervsleasing hos ALD Automotive, står vi altid klar med rådgivning.

Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 80 00.