Nyheder

06dec

Elektrisk Dag 2022

Elektrisk Dag 2022

Vores verden er i forandring. Sådan startede Elektrisk Dag 2022, hvor det definitive fokus var på bæredygtig mobilitet. ALD Automotive vil gerne takke alle deltagende for jeres store opbakning til eventet, som blev afholdt den 18. november i Odense Congress Center i samarbejde med vores datterselskab NF Fleet.

Til arrangementet kunne de besøgende blandt andet høre Stéphane Renie, Head of CSR hos ALD International, som delte sin indsigt i bæredygtig mobilitet. Her fortalte han om de største tendenser i mobilitetsbranchen i Danmark og på verdensplan, og hvordan virksomhedsflåder er nøglen til de presserende klimaudfordringer og derfor må gå forrest i elektrificeringen af biler. Derudover fik vi også fornøjelsen af Christoffer Greenfort, Chefanalytiker for Transport og Infrastruktur hos Dansk Erhverv, som fortalte om den offentlige sektors krav til grøn omstilling i Danmark.

Stor interesse

”Vi ser en meget stor stigende interesse inden for grøn mobilitet, og det går rigtig stærkt, og vi ser også, at vores kunder gerne vil være grønne, men der er nogle barrierer, som gør det svært.” fortæller Lene Dragsbæk, Head of Sales, East hos ALD Automotive.

Deltagerne fik også mulighed for at deltage i workshops, som fokuserede på infrastruktur og intelligent opladning, el-varebiler og grøn bilpolitik. Alle tre workshops dykkede ned i forskellige emner med fokus på at klæde deltagerne på til at tage overvejede beslutninger om at indtænke grønne person- og varebiler i virksomhedens flåde.

Læs mere om bæredygtig mobilitet

 

Deltagerne viste stor begejstring

Formålet med Elektrisk Dag var ikke alene at give indsigt i den bæredygtige mobilitet – hvor vi er nu, og hvor vi er på vej hen. Det var også at sørge for, at de besøgende via foredragene, debatterne og workshops havde mulighed for at få inputs, der hjælper til at forbedre forståelsen og håndteringen af den stigende interesse i el-biler. Derudover var der stor efterspørgsel og interesse i at høre mere om den praktiske side af grøn mobilitet:

”Jeg valgte at komme til det her arrangement i dag for at finde ud af, hvor ALD er henne med nogle af de her spørgsmål. Hvordan fakturerer vi? Hvordan får vores medarbejdere håndteret den del af, at de lader bilen nogle gange udenfor det netværk, der følger med? Det blev jeg nødt til at vide noget mere om.” fortæller Brian Mundt, som var en af deltagerne.

Hos ALD Automotive er det et fokus at kunne bidrage til at gøre det næste grønne firmabilsvalg nemmere for vores kunder og at kunne bistå med rådgivning og ekspertise undervejs. Vi er rigtigt begejstrede for den positive tilbagemelding, og at kunderne ved, at de kan få helt konkret hjælp til deres dagligdag med en grøn firmabilsflåde.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om en grøn firmabilsflåde, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige rådgivere på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 81 40.