Nyheder

25jun

ALD Automotive lancerer fleksibel mobilitetsløsning: ALD Flex

ALD Automotive lancerer fleksibel mobilitetsløsning: ALD Flex

I ALD Automotive er vi glade for at annoncere den internationale lancering af ALD Flex - en fleksibel mobilitetsløsning, der hjælper flådeadministratorer med at få dækket deres kortere mobilitetsbehov med fuldt servicerede biler til leje. ALD Flex er allerede fra lanceringen tilgængelig i 19* lande verden over, da ALD gennem de sidste fem år har opbygget stor erfaring på dette område – blandt andet i Danmark. ALD Flex har således hidtil eksisteret som ALD Rental i Danmark, men skifter nu navn til ALD Flex for at ensrette produktet verden over.

Med ALD Flex tilbyder vi et all inclusive-mobilitetsprodukt, der er enkelt og omkostningseffektivt. Dette inkluderer bl.a. fuld vedligeholdelse, forsikring, dæk og vejhjælp. Produktet har til formål at dække diverse korttidsbehov for mobilitet i alt fra 1 til 24 måneder til en attraktiv månedlig ydelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler - alt fra kompakte modeller til lette firhjulstrækkere - som alle er tilgængelige til leje her og nu. Det er muligt at vælge bil efter budget, brændstof, drivlinje og CO2-udledning. Derudover tilbyder vi også stor fleksibilitet i forbindelse med opsigelse, da det er muligt at opsige kontrakten efter 1 måned uden ekstraomkostninger.

Et specialdesignet website, der er bygget på ALD Automotives markedsledende digitale platform, giver ydermere flådeadministratorer mulighed for at styre hele lejeprocessen online.

De fleksible mobilitetsløsninger, vi tilbyder gennem ALD Flex, har til formål at hjælpe flådeadministratorer, når de står over for at skulle dække korttidsmobilitetsbehov fx ved midlertidige projekter, prøvetid for nye medarbejdere eller sæsonbestemt arbejde. Det kan også bruges som en effektiv måde til at introducere nye former for mobilitet såsom elektriske biler.

I midten af 2021 vil ALD Flex være tilgængeligt i 30 lande verden over.

”Større fleksibilitet i forbindelse med mobilitet er yderst vigtig i usikre tider som nu, men det understøtter også langsigtede strategier ved at lade flådeadministratorerne diversificere deres mobilitetsstrategi, forenkle den overordnede administration af deres mobilitetsressourcer gennem én enkelt udbyder og optimere de samlede omkostninger til mobilitet ved at maksimere brugen af køretøjer efter behov.” bekræfter John Saffrett, Administrerende Direktør i ALD International. ”Hos ALD Automotive arbejder vi løbende på at sammenkoble innovative løsninger af høj værdi med digital teknologi for at gøre flådeadministratorernes hverdag lettere, og ALD Flex er det perfekte eksempel på denne indsats.”

Læs mere om ALD Flex her.

*ALD Flex er fra lanceringen tilgængeligt i Danmark, Frankrig, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Italien, Belgien, Holland, Luxembourg, Norge, Finland, Portugal, Polen, Ungarn, Algeriet, Marokko, Colombia, Peru og Chile.