Nyheder

11apr

ALD Automotive indgår samarbejde med GoMore om levering af biler til privatleasing

ALD Automotive indgår samarbejde med GoMore om levering af biler til privatleasing

ALD Automotive har indgået et samarbejde med samkørsels-, leasing- og udlejningsportalen GoMore om at levere biler til privatleasing. Foreløbigt kan man bl.a. privatlease en Renault Megane eller Opel Astra med 24.000 km inkluderet om året inkl. forsikring og service. 

GoMore Leasing er siden lanceringen i september 2014 blevet kendt for sit koncept, hvor leasingtagerne kan leje bilen ud på GoMore, når de ikke bruger den. Nu er konceptet blevet så stor en succes, at GoMore udvider sortimentet til også at indeholde biler fra ALD Automotive.

Der er pt. 2.000 GoMore Leasing biler på gaden. Ambitionen er at nå 4.000 biler på gaden ved udgangen af året og 10.000 biler inden for 2-3 år.

Hidtil er alle bilerne blevet leveret af LeasePlan. Samarbejdet mellem GoMore og LeasePlan fortsætter, men fra i dag vil kunderne også kunne finde biler fra ALD Automotive på platformen.

“Vi har nogle meget aggressive vækstmål for vores leasingforretning,” siger Matias Dalsgaard, direktør i GoMore. “Vi har været og er stadig rigtig glade for vores samarbejde med LeasePlan. Vi håber at blive lige så glade for nu at udvide samarbejdet til også at inkludere ALD.”

Mobilitet til alle

Leasingbilerne, der tilbydes på GoMore Leasing, er alle uden udbetaling, og kommer med 24.000 kilometer om året og forsikring inkluderet. Bilerne fra ALD Automotive er på 36-måneders kontrakt. Dermed er det nu muligt at beholde sin bil længere end 12 måneder, hvilket mange mennesker efterspørger. En længere leasingkontrakt giver nemlig endnu større fleksibilitet, da det bliver muligt at tilvælge ekstraudstyr såsom trækkrog. Dermed kan bilen dække endnu flere behov, og man behøver ikke stå i en situation, hvor den ikke kan bruges.

”Mobilitet er vores kerneord hos ALD Automotive over hele verden. Vi fokuserer målrettet på at kunne transportere mennesker rundt fra A til B, når og hvor de har brug for det, og med størst mulig komfort. Vi tilbyder i dag primært full service leasing af biler til virksomheder, men samarbejdet med GoMore ligger lige for, så vi kan tilbyde vores leasingservices til private forbrugere og dermed sikre mobilitet til flere”, siger Michael Jensen, Commercial Director hos ALD Automotive.  

Michael Jensen fortsætter, ”Vi ser et stort potentiale i dette segment, da efterspørgslen på privatleasede biler stiger, og vi kan tilbyde vores mangeårige ekspertise med firmabilister direkte til det private marked. Vi er vant til at yde en tårnhøj service, og vores koncept er i høj grad prøvekørt, om man så må sige. At man så kan leje sin bil ud via GoMore og tjene leasingydelsen ind er lige i vores ånd, da flere mennesker dermed bliver mobile”.

Sortimentet fra ALD Automotive udvides løbende hos GoMore.

FAKTA

  • GoMore Leasing lancerede i september 2014 og har over 2.000 leasingbiler på gaden i Danmark. Ambitionen er at overstige 4000 biler på gaden ved udgangen af 2017 og 10.000 biler inden for 2-3 år
  • ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for billeasing og flådestyring - og den største i Europa. ALD Automotive tager sig af alt, der har med drift af leasede biler at gøre, lige fra indkøb af biler til service og vedligeholdelse samt videresalg efter endt leasingperiode via ALD carmarket og Qigo.dk.

KONTAKT:

GoMore: Presseansvarlig Mikkel Marius Winther - 25 94 21 11

ALD Automotive: Commercial Director Michael Jensen – 30 17 70 13