Nyheder

23feb

Kom til spændende seminar om sikring af (vare)bilflåden d. 29/3 med efterfølgende varebiludstilling

Kom til spændende seminar om sikring af (vare)bilflåden d. 29/3 med efterfølgende varebiludstilling

ALD VIDEN & VAREBILER 2017

TEMA: Sikring af bilflåden - hvordan sikrer du mod svind, hærværk og tyveri

ALD Automotive har hermed fornøjelsen at invitere dig til et spændende seminar i Taastrup med efterfølgende varebiludstilling og frokost. 

Vi har sat fokus på et problem, som vi ved, mange af vores kunder døjer med, nemlig svind, hærværk og tyveri på virksomhedens bilflåde. Brug en formiddag på at blive inspireret til nye måder at gøre tingene på med de bedste tips fra eksperter fra både sikkerhedsbranchen og politiet.  

HVEM ER DAGEN MÅLRETTET?
Arrangementet er primært målrettet flådeadministratorer og beslutningstagere, men vi anbefaler at medbringe en bruger om muligt.  
Varebiler er omdrejningspunktet til dette seminar, men du er også velkommen, hvis I kun har hvidpladebiler, men finder emnet relevant alligevel. 

HVORFOR DELTAGE?
Vi har inviteret eksperter på området, som har mange års erfaring og brænder for at komme dette problem til livs. Desuden viser vi de mest populære varebiler frem, som rykker lige nu, og det er muligt at få en kvalificeret snak med dygtige rådgivere både fra ALD og de enkelte brands. 

Tilmeld dig lige her!

PROGRAMMET

8.30-8.45: Intro og velkomst

v/ Michael Jensen, Commercial Director, ALD Automotive
Udover at byde velkommen fortæller Michael Jensen om vores nye check-in guide specielt til varebiler, der gør det nemt og overskueligt at aflevere bilerne efter endt leasingperiode.

8.45-9.15: Har din virksomhed et solidt sikringskoncept mod svind, hærværk og tyveri fra varebiler?

v/ Christian Pejtersen, Unisecure
Christian Pejtersen er sikringskonsulent  og har ansvaret for at hjælpe virksomheder med at mindske svind og tyveri. Han har en fortid i PET og senest hos MT Højgaard A/S, hvor han forestod interne undersøgelser ved mistanke om svind samt udvikling af sikringskoncepter. Christian deler ud af sin erfaring og giver sine bedste tips til, hvordan I kan mindske og forhindre svind, tyveri og hærvæk på jeres virksomheds bilflåde.

9.15-9.45: Få politiets vigtigste våben til virksomheder med varebiler

v/ Kriminalpræventiv Koordinator, Bent Nikolajsen, Vestegnens Politi
Hvilke problemer ser politiet både lokalt og på landsplan, og hvor udbredt er det. Hvad er bagmændenes metoder og tankesæt. Hvad arbejder politiet med både præventivt, og når det sker, og hvilke metoder virker? Hør bl.a. om netværksdannelse som et effektivt ”våben”.

9.45-10.00: Kaffepause

10.00-10.30: Virksomhedscase – hvad gjorde vi, og hvordan har det hjulpet. 
Navn følger

10.30-11.00: DNA-mærkning som (billigt) præventivt redskab

v/ Henrik Olsen, Selector DNA
80 % har ikke sikret eller mærket udstyr og biler, og giver dermed tyvene frit spil. Få indblik i den nyeste viden inden for sikring, og hør hvordan du nemt og billigt kan DNA-sikre det faste inventar i varebilerne og mærke bilerne, så tyvene bedst af alt skræmmes væk eller næstbedst bliver fanget med de mærkede tyvekoster.

11.00-13.00: Biludstilling og frokost


Der vil være kaffe og croissanter, inden vi starter. 

Tilmelding er bindende. Afmelding kan ske senest 48 timer før. 

Vi glæder os til at se dig! 

BRANDS DU KAN MØDE PÅ UDSTILLINGEN
Opel, Renault, VW, Nissan, Mercedes-Benz, Citroën, Peugeot, Ford, Fiat og Toyota.

Tilmeld dig lige her