Nyheder

06jan

ALD Automotive lancerer nyt koncept: For første gang i Danmark - køb din brugte bil på nettet med fuld fortrydelsesret

ALD Automotive lancerer nyt koncept: For første gang i Danmark - køb din brugte bil på nettet med fuld fortrydelsesret

Pressemeddelelse – 04.01.17

Nu bliver det for første gang muligt for danskerne at købe en brugt bil på nettet og få den leveret til døren. Til og med har man fuld returret. Hvis man fortryder inden for 14 dage, får man alle pengene tilbage, som det kendes fra almindelige internetkøb – uden diskussion. Dermed har det aldrig været tryggere at købe en brugt bil, og det er endegyldigt slut med den lurende angst for skjulte fejl og mangler, som man først opdager på vejen hjem fra forhandleren.

Nu bliver det muligt for danskerne at købe en brugt bil hjemme fra sofaen i ro og mag. Alt foregår digitalt – også betaling og underskrivelse af dokumenter. Det betyder også, at man ligesom ved andre internetkøb ikke har set varen i virkeligheden eller prøvet den, før man trykker køb. Til gengæld er der for første gang herhjemme fuld og fri returret på en brugt bil. Man kan blot sende bilen retur inden for 14 dage, og oven i købet har man 100 gratis kilometer til at afprøve bilen.

Det er et af Europas største leasingselskaber, ALD Automotive, der står bag bilsitet ALDcarmarket.dk, der kommer til at ændre måden, vi køber brugt bil på.

- Køb af bil er blandt de allerstørste investeringer, vi foretager i vores liv. Men specielt køb af brugt bil har altid været forbundet med stor usikkerhed. Angsten for, at den går i stykker allerede på vejen hjem fra forhandleren, sidder dybt i alle. Det er man nu endegyldigt ude over. Man har fuld returret, og vi giver alle pengene tilbage uden diskussion, hvis bilen ikke svarer til ens drømme og ønsker – eller for den sags skyld til kærestens, svigermors eller bankrådgiverens, siger Henrik Engel, Operations Director i ALD Automotive i Danmark.

På ALDcarmarket.dk kan man finde biler i alle klasser og fra de fleste mærker, lige fra en Peugeot 207 til kr. 72.000 til en Audi Q5 til kr. 747.000. Alle bilerne er tidligere leasingbiler. Det betyder, at de har fuld servicehistorik, som man kan læse ud for hver bil på sitet, og at de typisk er mellem to og fire år gamle. Man kan også nærstudere bilen i 360-graders billeder udvendig og indvendig – inklusiv eventuelle stenslag eller ridser i lakken. Der er seks måneders fuld garanti på alle bilerne.

En ting må man dog undvære: Man kan ikke prutte om prisen.

- Vi tror, at rigtig mange gerne vil undvære at stå på en kold parkeringsplads og sparke dæk, hvor en måske lidt ivrig sælger skubber på, for at man skal tage en beslutning. Vi sørger for, at bilen er i orden og prisen passer, så man derhjemme i fred og ro kan koncentrere sig om, hvad det egentlig er for en bil, man ønsker sig, siger Operations Director Henrik Engel, ALD Automotive.

Er man ikke tilfreds med bilen, skal man blot gøre opmærksom på det inden for 14 dage. Herefter afhenter aldcarmarket.dk bilen igen uden beregning. Er den i øvrigt, som da man fik den, får man alle pengene retur. Får man brug for at køre mere end de 100 kilometer, betaler man blot 4 kr. pr ekstra kilometer.

Selve handlen foregår ved, at man betaler et depositum med sit Dankort eller via MobilePay. Salgspapirerne underskrives med NemID, og dokumenter sendes via e-Boks. Restbeløbet kan herefter indbetales som bankoverførsel, eller bilen kan finansieres via aldcarmarket.dk i samarbejde med Nordea Finans. Herefter leverer aldcarmarket.dk bilen på ens adresse uden beregning, uanset hvor i landet man bor (alle brofaste øer).

Besøg webshoppen.

Kontakt: Henrik Engel, Operations Director i ALD Automotive A/S, tlf. 29 900 007