Nyheder

21dec

De mest populære firmabiler 2016 i forskellige segmenter

De mest populære firmabiler 2016 i forskellige segmenter

Vi har kigget dybt i vores samlede statistikker for hele 2016 og har fundet de mest populære firmabiler i forskellige segmenter. Se hvilke biler der topper i mellemklassen, MPV, SUV, Premium, Varebiler og blandt de små biler. Måske kører du i én af dem?

 

Mellemklassen

Vores største segment hvor langt de fleste firmabiler hører til. Her finder vi de klassiske biler som fx Opel Insignia, VW Passat og Ford Mondeo, som dækker mange forskellige behov, og som garanterer komfortabel og pålidelig kørsel hver dag og gennemført design. Vinderen i dette segment er den samme, som vi kårede for nylig som den mest leasede bil i hele vores bilflåde, nemlig VW Passat.  

MPV

Segmentet med de ekstra store personbiler – Multi Purpose Vehicle. En udvidet familiebil med plads til det hele. Her finder vi bl.a. Ford C-MAX, Renault Grand Scenic og VW Touran, og det er sidstnævnte VW Touran, som løber stort med titlen som mest populære MPV.

SUV

Segmentet, der stormer frem på det danske marked. Fusionen mellem en almindelig personbil og en offroader, der tiltrækker flere og flere bilister og får et større og større sortiment at vælge imellem. Her ligger to populære modeller helt lige og må deles om førstepladsen – Nissan Qashqai og Renault Kadjar. Det uafgjorte kapløb er til at forstå, for Qashqai og Kadjar deler platform og giver begge masser af bil for pengene og attitude.

Premium

Topklassen inden for firmabiler byder på mærker som Mercedes, Audi, BMW, Volvo og Jaguar, der er lig med gennemført luksus og ubetinget køreglæde. Her er det Mercedes E-Klasse, der løber med sejren som den mest populære premiumbil – smukt design og luksuriøs elegance kombineret med køreegenskaber helt i top. Læs vores anmeldelse.

Små biler

De små biler er ikke den typiske firmabil, for den skal ofte kunne rumme en hel familie og opfylde mange behov. Kommuner benytter dog i stor stil de små biler til fx at transportere hjemmehjælpere rundt i byerne. I dette segment løber Opel Corsa med sejren. Nem at parkere og billig i drift.

Varebiler

I runde tal er en tredjedel af ALD’s samlede flåde i Danmark varebiler, så det er et segment, vi har stor ekspertise i også. Den mest leasede varebil i 2016 er Opel Vivaro – en pålidelig og rummelig varebil med god værdi for pengene.

Har du brug for at høre mere om bilerne, er du meget velkommen til at tage fat i vores Car Advisors på 3355 8140 eller salg.dk@aldautomotive.com.