Nyheder

29jan

Vi har lyttet til jer

Vi har lyttet til jer

2016 er innovationen og udviklingens år hos ALD, og vi sætter mange initiativer i gang for at opfylde nye behov i markedet og forbedre opfyldelsen af de nuværende. Vi spørger alle kunder hvert år i en undersøgelse, om hvor tilfredse I er med os, og hvad vi kan gøre bedre. I er gode til at komme med konstruktiv feedback såvel som ris og ros. Og vi nøjes ikke blot med at lytte. 

Inspiration, værdifuld viden og en nemmere hverdag

Et stort fokus i år er udvikling af bedre og mere overskuelige digitale kommunikationsværktøjer. Vi arbejder bl.a. på en ny hjemmeside, hvor det bliver nemmere at finde den rette information, og hvor man kan finde masser af inspiration og værdifuld viden. Vi glæder os også til at lancere en ny app med mange smarte funktioner og et enkelt og lækkert design, som skal servicere dig på farten.

Fokus på innovation

Også på produktudviklingssiden har vi fuld damp under kedlen, og vi har taget jeres forslag meget seriøst. Lars Kjeldsen, som har været ansat hos ALD i mange år, har fået et nyt ansvar som Strategy & Innovation Manager og er nu dedikeret til dette fokus. Uden dog at kunne løfte sløret for meget kan vi love, at vi introducerer nye måder at lease på, som imødekommer flere forskellige behov.

Og vi lytter stadig!

Vi hører fortsat meget gerne fra jer, så har du en idé eller et behov for noget, der kunne gøre din hverdag nemmere eller os som samarbejdspartner mere attraktiv, så skriv endelig til os på: lars.kjeldsen@aldautomotive.com.