Artikler & Tips

21mar
2018

Min ALD leasingbil: Faste rutiner er nøglen til Anne Cecilie de la Cours succes som mor og håndboldspiller

Min ALD leasingbil: Faste rutiner er nøglen til Anne Cecilie de la Cours succes som mor og håndboldspiller

I oktober 2017 fødte højre back i København Håndbold, Anne Cecilie de la Cour, sit første barn, Ellinor. Med en familieforøgelse følger en masse forandringer, og for Anne Cecilie betød det bl.a. et behov for en større leasingbil, for at få hverdagen som professionel håndboldspiller og mor til at hænge sammen. Derfor skiftede ALD Automotive hendes daværende Ford Fiesta-leasingbil ud med en mere rummelig Renault Captur.

Det at blive mor for Anne Cecilie slår alt i hele verden, ”det er det bedste, der er sket for mig – også for håndbold-Anne Cecilie. Det er kun til gavn, at jeg har Ellinor”. Efter en uge påbegyndte håndboldspilleren styrketræningen og efter en måned startede hun med at løbe, fordi hun glædede sig til at spille igen. 10 uger efter fødslen var Anne Cecilie tilbage på banen og spillede med i kampe. For Anne Cecilie var det som en drøm, der gik i opfyldelse og en sand sejr, at hun i 2017 formåede at spille kampe, blive gravid og føde samt at hun afsluttede året med at spille kamp igen.

Anne Cecilie de la Cour har spillet håndbold, siden hun startede i folkeskole, bl.a. i klubberne VRI i Risskov, AB i København, Viborg HK og Silkeborg-Voel KFUM, inden hun lige før sæsonen 2015/16 underskrev kontrakt med København Håndbold. I begyndelsen af 2017 blev Anne Cecilie gravid, og hende og kæresten, Mads, var begge afklarede med, at graviditeten ikke skulle sætte en stopper for håndboldkarrieren. Om morgenen inden håndboldholdet skulle spille den sidste kvartfinale i DM, var Anne Cecilie og Mads til scanning, og derefter blev det emotionelt hårdere for håndboldspilleren at gennemføre kampen: ”Jeg så det her billede af den lille perfekte baby, der lå derinde, og så blev det pludselig meget virkeligt”. Derfor satte den 3 måneder gravide håndboldspiller herefter håndbolden på pause for at passe på barnet.

Kort tid inden fødslen kontaktede Anne Cecilie ALD Automotive, fordi hun godt kunne tænke sig en større leasingbil. ”Det var afgørende for os, at vi kunne have en barnevogn bagi, fordi vi vidste, at jeg skulle have Ellinor med i hallen”. Anne Cecilie hentede den større Renault Captur og efterlod Ford Fiesta’en hos ALD Automotive. Hun været utrolig glad for skiftet af leasingbilen, nu er hendes hverdag med baby og håndbold blevet meget nemmere og mere fleksibel. At have en leasingbil letter også nogle af håndboldspillerens bekymringer, ”jeg vil bare gerne kunne betale en månedlig ydelse og så vide, at hvis der sker noget, så løser ALD Automotive det for mig”. Leasingbilen muliggør de faste rutiner og ugentlige planer, der - efter Anne Cecilies mening - er altafgørende for, at det fungerer for hende på banen.

Hos ALD Automotive lægger vi vægt på menneskerne bag, og vi støtter sporten, fordi den er fuld af gode rollemodeller. Højre back i København Håndbold, Anne Cecilie de la Cour, er blot én af de mange imponerende mennesker i sportens verden, og vi er stolte af, at støtte de mennesker, der drives af deres passion.