Serviceeftersyn - vi henter og bringer

Book dit service online og lad andre stå for logistikken

Vi henter og bringer din bil, når den skal til de faste servicebesøg. Du vælger, om det skal være på hjemme- eller arbejdsadressen. Afhængigt af bilmærke kan der dog være enkelte geografiske områder, som p.t. ikke dækkes af ServiceLink. Når du får bilen tilbage sidst på dagen, er den både vasket og støvsuget. Helt uden ekstra omkostninger for dig.

ALD tilbyder dig som leasingkunde en praktisk hente-bringe-ordning, når din firmabil skal til service. Bestiller du et serviceeftersyn via my.ald.dk, sørger vi for al kontakt til værkstedet. Det eneste, du skal gøre, er at bestille og vælge ServiceLink ved booking.

Se nedenstående video, som guider dig igennem, hvordan serviceeftersynet foregår.

På den ønskede dag afhentes bilen inden kl. 10 på en selvvalgt adresse og returneres samme dag senest kl. 17.00. Bilen vil være vasket og støvsuget, når den afleveres tilbage. Enkelte vogntyper kan ikke tilbydes vask grundet vognens dimensioner. Bestil altid service minimum fem arbejdsdage i forvejen.

Erstatningsbil kan bestilles. Prisen for en lånebil er normalt fra kr. 250,- (ekskl. moms) pr. dag. Prisen kan ændres uden varsel.

Ønsker du selv at aflevere bilen, er det naturligvis muligt.

Læs mere om ServiceLink i denne pdf.