Serviceeftersyn - vi henter og bringer

Book dit service online og lad andre stå for logistikken

Vi henter og bringer din bil, når den skal til de faste servicebesøg. Du vælger, om det skal være på hjemme- eller arbejdsadressen. Når du får den tilbage sidst på dagen, er den både vasket og støvsuget. Helt uden ekstra omkostninger for dig.

ALD tilbyder dig som leasingkunde en praktisk hente-bringe-ordning, når din firmabil skal til service. Bestiller du et serviceeftersyn via my.ald.dk, sørger vi for al kontakt til værkstedet. Det eneste, du skal gøre, er at bestille og vælge ServiceLink ved booking.

Se nedenstående video, som guider dig igennem, hvordan serviceeftersynet foregår.

På den ønskede dag afhentes bilen inden kl. 10 på en selvvalgt adresse og returneres samme dag senest kl. 17.00. Bilen vil være vasket og støvsuget, når den afleveres tilbage. Enkelte vogntyper kan ikke tilbydes vask grundet vognens dimensioner. Bestil altid service minimum fem arbejdsdage i forvejen.

Erstatningsbil kan bestilles. Prisen for en lånebil er normalt fra kr. 250,- (ekskl. moms) pr. dag. Prisen kan ændres uden varsel.

Ønsker du selv at aflevere bilen, er det naturligvis muligt. Har du i øvrigt brug for at få bilen hentet eller returneret på særlige tidspunkter, vil vi naturligvis også forsøge at imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt – kontakt da vores tekniske afdeling på telefon 3355 8080.

Læs mere om ServiceLink i denne pdf

Kontakt os
3355 8000