Indretning af varebiler

Skal varebilen bruges til andet end at levere varer, er der en god chance for, at den kræver en særlig indretning, der understøtter førerens arbejde. Vi hjælper med specialindretning, så bilen er klar til brug ved levering.

Hos ALD har du mulighed for at få indrettet den leasede varebil præcis efter dit behov og den opgave, varebilen skal udføre. Vi samarbejder tæt med Sortimo, som er en af de bedste leverandører af specialindretning til biler på markedet. De har et hav af løsninger, så vi kan skræddersy bilen fuldstændig til den funktion, den skal understøtte.

Specialindretning af varebiler tilpasset jobfunktion

Bilen kan indrettes efter dit ønske med fx reoler, træbund, dekoration og anhængertræk, men vi tilbyder også færdige løsninger til forskellige funktioner såsom elektriker, VVS og ventilation, tømrer og snedker samt service og montage. Her er løsningen sammensat ud fra mange års erfaring med, hvad de enkelte jobfunktioner har brug for. 

Herunder ses et eksempel på en indretning tilpasset til VVS-arbejde. 

Kontakt vores varebilseksperter

Vores afdeling med varebilseksperter sidder klar til at rådgive dig. Kontakt os på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 81 40.