Foliering af varebiler

Det skal være nemt at få en varebil på gaden. Derfor hjælper vi med det hele, så varebilen er helt klar til at komme i arbejde, når den leveres.

Foliering af varebilerne er en vigtig del af virksomhedens branding. En flot dekoreret varebil sender et professionelt signal og sikrer, at bilen bliver bemærket, hvor end den færdes. 

Vi samarbejder med nøje udvalgte leverandører om foliering af biler, og vi sørger gerne for, at bilen bliver folieret, inden I modtager den. 

Både beskyttelse og reklameværdi

Der er masser af muligheder: Lige fra blot at få logo og telefonnummer på, til at få bilen helfolieret. Helfoliering har flere fordele; Ud over den åbenlyse reklameværdi, så beskytter det også bilens lak mod skrammer og fx fugleekskrementer. Desuden har helfoliering en lang holdbarhed. Det er vigtigt at benytte en professionel leverandør, der har tung erfaring med foliering, så lakken ikke ødelægges, når den fjernes igen. 

HUSK, at varebiler som minimum skal have CVR-nummer og firmanavn på.
Læs mere hos SKAT her.

Hvis du vil vide mere eller ønsker foliering til din varebil, er du mere end velkommen til at kontakte os på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 81 40.