Nyheder

17nov
2016

ALD’s kunder kommer ikke i klemme, hvis regeringen vedtager lovforslag om nedsættelse af registreringsafgiften

ALD’s kunder kommer ikke i klemme, hvis regeringen vedtager lovforslag om nedsættelse af registreringsafgiften

Update 18-11-2016 kl. 15:37 - Lovforslaget om nedsættelse af registreringsafgiften er nu vedtaget af regeringen. Mere info følger mandag. 

Regeringen forhandler lige nu om et lovforslag om igen at nedsætte registreringsafgiften, som det skete i november sidste år. Dette kan naturligvis føre til bekymring hos kunder, som har en bil i bestilling. Der er dog ingen grund til bekymring hos ALD, for vi ændrer kontrakten på alle biler i bestilling, som endnu ikke er indregistrerede. Så hvis lovforslaget vedtages, får vores kunder glæde af den lavere afgift på bilerne. Dette vil i så fald give en lavere leasingydelse og beskatning på bilerne.

Nedsættelsen af registreringsafgiften omfatter personbiler, der er indregistreret fra og med den dato, hvor lovforslaget i givet fald træder i kraft. Varevogne var sidst ikke berørt af lovændringen.

Hvad betyder en nedsættelse af registreringsafgiften

Vi ser en yderligere ændring som et af flere vigtige skridt mod at få omlagt registreringsafgiftsloven med henblik på at sikre nyere, sikrere og mere miljøvenlige biler til danske bilister generelt.

For vores kunder vil det være en glædelig nyhed, at der generelt kan ses frem til lavere beskatning på firmabilen, og vi garanterer fortsat fast leasingydelse på alle vores kontrakter, nuværende såvel som nye, hvis lovforslaget vedtages.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din kontaktperson hos ALD.

Læs også vores pressemeddelelse fra dags dato herunder: