Nyheder

22maj

ALD Automotive fuldfører opkøbet af LeasePlan og offentliggør lokale ledelsesændringer

ALD Automotive fuldfører opkøbet af LeasePlan og offentliggør lokale ledelsesændringer

ALD Automotive har fuldført opkøbet af LeasePlan, en af verdens førende virksomheder inden for flådeadministration og mobilitet, fra et konsortium ledet af TDR Capital, og ejer nu 100 % af LeasePlan.

Opkøbet repræsenterer en markant udvikling, der positionerer det kombinerede selskab som den førende globale aktør inden for bæredygtig mobilitet med en samlet flåde på 3,3 millioner køretøjer, der administreres globalt. Ved at forene kræfter vil ALD Automotive og LeasePlan vise vejen til klimaneutralitet og fortsætte den digitale transformation af branchen. Det kombinerede selskab vil udnytte størrelse og komplementære færdigheder til at styrke konkurrenceevne og bæredygtig vækst.

Efter gennemførelsen af opkøbet vil ALD Automotive og LeasePlan i Danmark påbegynde processen med at integrere sig til ét selskab.

For at lede den strategiske udvikling af det kombinerede selskab i Danmark har Tim Albertsen, Administrerende Direktør for ALD Automotive | LeasePlan, udnævnt Hadrien Boisseau, tidligere General Manager for ALD Automotive i Danmark, som Country Managing Director. Michael Olsen, Administrerende Direktør for LeasePlan i Danmark, har besluttet at søge andre muligheder uden for virksomheden. Hadriens udnævnelse træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Pekka KIVINEN, tidligere General Manager i Finland og Nordics Regional Director hos ALD Automotive, er blevet udnævnt til Nordics Regional Director i det nye selskab.

Hadrien er med sine kernekompetencer udvalgt af både ALD Automotive og LeasePlan som den, der er bedst rustet til at implementere det samlede selskabs integrationsplan og levere den strategiske udvikling, der er et mål i de kommende måneder og år.

 

Biografi

Hadrien Boisseau (1980, fransk statsborger) blev udnævnt til administrerende direktør for ALD Danmark i maj 2021. Før sin stilling var han regionens økonomidirektør for Norden. Før han blev ansat i ALD, var Hadrien hos Société Générale, hvor han arbejdede med flere opkøb og frasalg af koncernens datterselskaber, hvilket har givet ham solid viden og ekspertise inden for fusions- og virksomhedsovertagelser.

Han er uddannet fra Audencia Business School og Paris-X University. Han er bestyrelsesmedlem i NF Fleet, et fælles partnerskab mellem ALD og Nordea.

 

Om

ALD Automotive | LeasePlan 
ALD Automotive | LeasePlan er en førende global aktør inden for bæredygtig mobilitet og tilbyder fuld-service leasing, fleksible abonnementstjenester, flådeadministration og multimobilitetsløsninger til en kundebase bestående af store virksomheder, SMV'er, professionelle og private personer. Med tilstedeværelse i 44 lande udnytter ALD Automotive | LeasePlan sin unikke position til at føre vejen til klimaneutralitet og fortsætte den digitale transformation af branchen gennem innovation og teknologibaserede tjenester for at muliggøre en transformation hen imod en omfattende implementering af bæredygtig mobilitet.

Med 15.700 medarbejdere globalt administrerer ALD Automotive | LeasePlan 3,3 millioner køretøjer (ultimo marts 2023).

Selskabet er noteret på Euronext Paris' Compartiment A (ISIN: FR0013258662; Ticker: ALD). Société Générale er majoritetsejer i ALD Automotive | LeasePlan.

Læs mere på www.aldautomotive.com.
 

Pressekontakt

ALD Automotive | LeasePlan
Niels Viby Mogensen
Head of Communication, ALD Automotive Danmark
Tlf.nr.: 29 69 65 31
E-mail: niels.viby-ext@aldautomotive.com