Nyheder

26apr

Forårets Testzone-arrangement 2022

Forårets Testzone-arrangement 2022

Hos ALD Automotive takker vi for den store opbakning til forårets Testzone-arrangementer, der blev afholdt i henholdsvis Taastrup den 2-3. april og i Fredericia den 23-24. april 2022 i samarbejde med vores datterselskab NF Fleet.

På arrangementerne kunne vores kunder, der skal vælge ny firmabil inden for de næste 12 måneder, prøve op mod 92 forskellige biler – både el- og plug-in-hybridbiler samt benzin- og dieselbiler. Desuden kunne vores kunder finde et stort udvalg af bilmærker samlet ét sted, heriblandt Audi, Polestar, Tesla, BMW, Ford og mange flere. Dette kunne naturligvis hjælpe vores kunder med at tage en mere velovervejet beslutning om det næste firmabilsvalg, da de dermed ikke skulle ud til forskellige forhandlere for at prøve bilerne.

Grøn mobilitet er vejen frem

Vi ser generelt en stigende interesse for elektrificering – både fra firmabilsbilister og fra virksomheder, der ønsker grønnere firmabilspolitikker. Det kom også til udtryk på Testzonen, her kunne vi nemlig konstatere at alle biler i top fem over mest prøvekørt biler var elektriske:

  1. Audi Q4 e-tron
  2. Polestar 2
  3. BMW i4
  4. Mustang Mach-E
  5. Skoda Enyaq

Du kan læse mere om bæredygtig mobilitet hos ALD Electric her.

Netop elektrificering og opladning af el- og plug-in-hybridbiler var også nogle af de helt store samtaleemner til arrangementerne. Her kunne vores kunder snakke med Clever-repræsentanten, der var til stede i Taastrup og Fredericia hele weekenden. De typiske spørgsmål drejede sig især omkring opsætning og installation af ladestandere samt tilbagebetaling.

Læs mere om opladning af firmabilen her.

Stor begejstring fra kunderne

I en spørgeskemaundersøgelse om tilfredsheden efter deltagelse i forårets Testzone-arrangement havde vores kunder generelt utrolig positiv feedback, der bl.a. omhandlede den gode stemning, kompetent rådgivning og vejledning samt et stort og bredt udvalg af biler. Ydermere blev der kørt hele 1.256 prøvekørsler til Testzonen, hvilket også afspejler den store interesse i at prøve mange forskellige biler, som kan gøre beslutningsprocessen nemmere.

Netop at kunne bidrage til at gøre det næste firmabilsvalg nemmere for vores kunder samt at bistå med rådgivning og ekspertise undervejs, har været en af de største grunde til, hvorfor vi ønskede at afholde Testzone-arrangementerne i tidernes morgen.  

Vi er generelt meget begejstrede for den positive tilbagemelding der har været fra vores kunder – og ikke mindst det store fremmøde. Det betyder meget, at vi langt om længe kunne kigge vores kunder i øjnene efter en lang pause grundet Covid-19. Vi glæder os derfor allerede til næste Testzone-arrangement.