Nyheder

08jul

ALD Automotive runder 25.000 biler i flåden

ALD Automotive runder 25.000 biler i flåden

For første gang i ALD Automotive Danmarks historie rundede vi i slutningen af juni 2021 en vigtig milepæl. Vores samlede flåde tæller nemlig nu over 25.000 biler, hvilket vi er meget stolte af.

 

Af de 25.000 biler har vi lige knap 2.000 grønne biler på de danske veje, og vi er p.t. det leasingselskab med allerflest aktive leasingkontrakter på elbiler i Danmark. Rejsen mod vores mission om at holde Danmark på farten med smartere mobilitetsløsninger, vores vision om a være nummer 1 udbyder af smartere mobilitetsløsninger og vores 2025-mål om at blive en fuldt integreret udbyder af bæredygtig mobilitet er dermed i fuld fart.


Vi er meget stolte af at have passeret denne milepæl. Det kunne ikke være opnået uden vores samarbejdspartnere og højst kompetente medarbejdere, der hver dag løfter opgaven ved stærkt kundefokus og ved at tilbyde branchens bedste service og rådgivning. Ved fokus på at tilbyde bæredygtige og fleksible mobilitetsløsninger og skabe endnu større værdi for vores kunder, har vi fortsat ambitioner om yderligere vækst fremadrettet, hvor vi vil forsætte med at drive den grønne omstilling”, fortæller Hadrien Boisseau, CEO i ALD Automotive Danmark.

 

Vil du også være en del af den grønne fremtid? Med ALD Electric tilbyder vi rådgivning om elektriske firmabiler og grønne flåder, fleksible leasingaftaler, optimale ladeløsninger og fuld administration af ladeabonnementer. Kom i gang med den grønne omstilling her.