Nyheder

17nov

ALD Automotive lancerer ”Move 2025” – den nye 5-årsstrategiplan

ALD Automotive lancerer ”Move 2025” – den nye 5-årsstrategiplan

I torsdags blev ALD Automotives nye internationale 5-årsstrategiplan ”Move 2025” præsenteret for finansielle analytikere og investorer. Tim Albertsen, CEO og bestyrelsesmedlem i ALD Automotive International, gav en detaljeret oversigt over virksomhedens ambitioner og de vigtigste operationelle og økonomiske mål, der danner rammen for den nye strategiplan.

 

Move 2025 er en ambitiøs plan, der drager fordel af dén transformation, vi startede for fem år siden, som havde til formål at udnytte de vækstmuligheder, vi kunne se i en nærmere fremtid. Med denne nye strategiske plan vil ALD positionere sig i hjertet af en mobilitetsverden i fuld udvikling, og planen vil ydermere styrke virksomhedens konkurrencefordele ift. at blive en fuldt integreret udbyder af bæredygtig mobilitet samt blive den globale leder i branchen.” fortæller Tim Albertsen.

 

Fire strategiske moves

ALDs strategiske udvikling er baseret på fire strategiske moves, der sigter mod at styrke virksomhedens konkurrencefordele:

  • Et ’move’ for kunder - Blive anerkendt som den mest innovative udbyder af mobilitetsprodukter og -tjenester
  • Et ’move’ for vækst - Blive den globale leder inden for bæredygtige mobilitetsløsninger
  • Et ’move’ for det bedre - Placere mennesker og samfundsansvar i hjertet af forretningsmodellen
  • Et ’move’ for resultater - Generere værdi i den økonomiske cyklus inden for en robust forretningsramme

Hos ALD Automotive Danmark har vi i længere tid arbejdet mod essensen af de fire moves fra Move 2025-strategien.

 

Nu sætter vi endnu mere ind for at placere kunder og socialt ansvar i hjertet af alt, hvad vi gør, så vi kan gøre det på en endnu mere bæredygtig måde. Grøn omstilling og digitalisering vil derfor også blive ved med at være store fokuspunkter for ALD Automotive i Danmark, så vi kan bibeholde vores rolle som frontrunnere og blive ved med at levere fleksible mobilitetsprodukter, der dækker behovene hos vores kunder.” siger Henrik Engel, Managing Director i ALD Automotive Danmark.