Nyheder

30jan

5 spændende bilnyheder i 2017 du ikke må overse

5 spændende bilnyheder i 2017 du ikke må overse

2017 bliver et stort år, når det gælder nye bilmodeller, for der er rigtig mange på vej. Vi har bedt vores indkøbschef og en af vores Car Advisors om at udvælge 5 af nyhederne inden for firmabilssegmentet, som de tror på eller glæder sig ekstra meget til. Er du så heldig at skulle have ny bil i år eller bare er nysgerrig, så læs med her.

Skoda Kodiaq - første SUV fra Skodas hånd

Skoda scorede sig en 4. plads på listen over Danmarks mest anbefalede brands som et af to bilmærker i top 10 for nylig, og hos os er mærket også altid repræsenteret i toppen på vores egne lister over mest populære mærker. Et mærke, der har et godt tag i markedet, og som nu også giver konkurrenterne ekstra kamp ved at lancere en SUV. Skoda Kodiaq er en lang og høj sag, som ligner en fusion mellem Audi Q7 og Skoda Superb. Og det er jo egentlig ikke en helt skidt kombination. Kodiaq lanceres i april.

En SUV fra Skoda skal nok blive en eftertragtet model, da den kombinerer et yderst troværdigt brand med tidens mest populære biltype. Mange af vores kunder elsker følelsen af at sidde højt i en stor bil med plads til det hele, og man kan få rigtig meget bil for pengene i SUV-segmentet”, siger Troels Ursin, Car Advisor hos ALD.

Opel Insignia - mere plads og nyt strømlinet design

Til sommer kommer Opel med en ny version af deres populære firmabil Insignia, som er blevet større, lettere og mere luksuriøs. Insignia var ikke med på vores top 10 over populære biler i 2016, men vi spår, at den nye model havner på listen, når året er omme, og bl.a. får givet Ford Mondeo og VW Passat skarp konkurrence. Den nye Insignia har fået bedre plads i kabinen hele vejen rundt trods et mere aerodynamisk design og et vægttab på knap 200 kg. 

Vi glæder os til at introducere den nye Insignia til vores kunder og håber at kunne sammensætte nogle attraktive pakker, der får den godt fra start”, siger Birgitte Woller. Hun fortsætter: ”Vi er altid glade, når mellemsegmentet udvides med nye modeller, da det er her, de fleste af vores kunder befinder sig, og de skal have en masse godt at vælge imellem.

BMW 5-serie - opgradering af en populær luksusklassiker

BMW’s store lancering i år er den nye 5-serie, som lander i februar i sedan og i stationcar tidligt efterår. 5-serien er BMW’s bedst sælgende model nogensinde, så hvorfor lave noget rigtig godt om? Designet er da heller ikke ændret radikalt, men den er blevet forædlet på mange punkter både teknisk og designmæssigt. Den nye 5-serie er både hurtigere og større, men samtidig er den blevet mere miljøvenlig.

Det har ikke været muligt at prøvekøre bilen endnu, men til fremvisningen fik jeg en klar fornemmelse af den opgradering af detaljer og teknik, som bilen har fået for at forfine køregenskaberne. Og med kendskabet til den ”gamle” serie er jeg sikker på, at enhver fører af denne bil vil nyde hvert minut”, siger Troels Ursin.  

Renault Grand Scenic - med 7 sæder til den store familie

Renault har netop relanceret Grand Scenic og lillebror Scenic, og sparker dermed året i gang med et brag. Den gamle Grand Scenic har efterhånden en del år på bagen, og relanceringen er bestemt kærkommen. MPV-segmentet med 7 sæder er ikke stort, og det er derfor helt rigtigt set af Renault, at der er brug for nye klæder. Designet følger linjen fra de andre relancerede biler fra Renault, og især fronten minder om flere af de andre. Men det er bestemt ikke en negativ ting, for designet er både moderne og cool, og man får masser af plads og gode køreegenskaber for pengene.

Jeg ser frem til at kunne tilbyde vores kunder flere muligheder, når behovet kræver en stor bil, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljer og komfort. Begge modeller fungerer desuden rigtig fint på gule plader som en lille varebil”, siger Troels Ursin.

Læs vores anmeldelse af Grand Scenic her

Alfa Romeo Stelvio - første SUV fra Alfa Romeo

Alfa Romeo er for alvor begyndt at røre på sig med helt ny Giulia og Giuliettas ansigtsløftning i 2016 samt med en SUV på vej, som lander i år. Derudover har de planer om en stationcar-udgave af Giulia og en efterfølger til den populære 159. Årets nyhed hedder Stelvio – den første SUV fra Alfa Romeos hånd. Traditionen tro er der fuld fokus på æstetisk design og sporty køreegenskaber, og den italienske passion nærmest lyser ud af den. Stelvio ventes på gaden til maj.  

Alfa Romeo er bestemt ikke det mærke, vi køber flest hjem af, men der er altid ”Alfister” blandt vores firmabilsbrugere, som efterspørger bilerne og elsker den ”italienske følelse” og det stærke visuelle udtryk, der følger med”, slutter Birgitte Woller af.

Flere nyheder på vej

Året bliver året spækket med nyheder, og vi ser frem til alle de spændende lanceringer som fx ny Mazda CX-5, MINI Countryman, VW T-ROC, Volvo XC40 og XC60, Skoda Yeti og Audi Q5.

Vil du vide mere?

Har du brug for at høre mere om bilerne, er du meget velkommen til at tage fat i vores Car Advisors på 3355 8140 eller salg.dk@aldautomotive.com.

FDM har lavet en liste over alle de nye lanceringer, se den her