Artikler & Tips

12sep

Fem spændende elektriske varebiler i 2023

Fem spændende elektriske varebiler i 2023

Bæredygtig mobilitet rykker sig med hastige skridt i disse år, og hos ALD Automotive | Leaseplan er vi begejstrede for udviklingen af grønne tiltag i bilbranchen. De seneste år har budt på mange spændende elektriske varebiler, og flere og flere kigger i retning mod det voksende udvalg af interessante modeller.

Går du og overvejer om din varebil skal være elektrisk? Læs med herunder, hvor vi har udvalgt fem nye elektriske varebiler, som kan inspirere til at vælge en grøn varebil i fremtiden. Ønsker du at have en elektrisk varebil i en kortere periode, er det hos ALD Automotive også muligt at leje en elektrisk varebil på månedsbasis til en attraktiv pris.

Nissan e-Townstar
Med den helt nye Nissan e-Townstar kan du holde din virksomhed kørende hele dagen på alle slags veje. Den drives af et batteri på 45 kWh, som er koblet til en elektrisk motor med 122 hestekræfter, og har en rækkevidde på op til 291 km. Bilen er Nissans teknologisk mest avancerede varebil til dato og med den nye e-Townstar introduceres +20 teknologiske funktioner. Nissan e-Townstar er bygget til at gøre bykørsel nem, og den er en spændende tilføjelse til segmentet.


ALD_A_Artikel_conten...

Ford E-Transit
Den elektriske udgave af Fords storsælgende varebil, Ford Transit, kan skræddersyes til lige netop din virksomheds behov. Ford E-Transit kan fås i to højde- og tre længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter lastrumsplads, og så kan den fås med 25 forskellige konfigurationer. På en enkelt opladning leverer bilen en rækkevidde på op til 317 km, og batteriet er desuden anbragt under kabinen for at maksimere pladsen i varerummet.


ALD_A_Artikel_conten...
Foto: Ford Motor Company

VW ID. Buzz Cargo
Et design, der skiller sig ud, og gode køreegenskaber til fornuftige priser. Med ID. Buzz Cargo har Volkswagen lanceret en unik elektrisk varebil i segmentet mellemstore varebiler, og den er i år blevet kåret som Årets Varebil 2023. Bilen er udstyret med et batteri på 82 kWh og en flot rækkevidde på op til 414 km. Visuelt er ID. Buzz Cargo inspireret af det første folkevognsrugbrød, men den er proppet med den nyeste teknologi og kørekomforten er i top.


ALD_A_Artikel_conten...

Citroën ë-Jumpy
Denne elektriske varebil er skræddersyet til at imødekomme mobilitetsbehov i byområder, og med en Citroën e-Jumpy får du en rækkevidde på op til 320 km. Den har dertil hurtig opladning med op til 80% på 30 minutter. Citroën e-Jumpy er designet med maksimal funktionalitet for øje, f.eks. i form af dens forskellige højde- og længdemål, og den er et glimrende bud på en grøn varebil til den erhvervsdrivende. Bilen kan leases gennem ALD Flex med kun én måneds binding.


ALD_A_Artikel_conten...

Toyota Proace City Electric
Proace City Electric er en kompakt varebil med fin rummelighed, og den er bygget på en personbilsplatform og har derfor høj kørekomfort og kører kvikt. Med tre karrosserityper og en imponerende nyttelast og trækkapacitet til rådighed, egner bilen sig til en bred vifte af arbejdsopgaver. Toyota Proace City Electric kommer med en batterikapacitet på 50 kWh og en officiel WLPT-rækkevidde på op til 274 km.


ALD_A_Artikel_conten...

Vil du gerne vide mere?
Hvis du er interesseret i at vide mere om grøn mobilitet, kan du læse mere om vores bæredygtige mobilitetsløsninger på vores side om ALD Electric. Hos ALD Automotive | Leaseplan tilbyder vi desuden rådgivning om og montering af en fordelagtig solcelleløsning til din varebil. Læs mere om solcelleløsningerne her
.