Artikler & Tips

31jan
2023

De fem mest populære firmabiler i 2022

De fem mest populære firmabiler i 2022

Har du overvejelser om ny firmabil i 2023? Så kan du finde inspiration i vores liste over de mest populære firmabiler i 2022. Her finder du fem af de biler, der er bestilt flest af hos ALD Automotive i 2022. I det seneste år har interessen for især de elektriske SUV’er været stor - en interesse, der forventes at fortsætte ind i det nye år.

Hos ALD Automotive er vi begejstrede for den stigende interesse i elektrificerede biler, og vi forventer, at 2023 bliver et år med endnu flere bestillinger af grønne biler.

Læs mere om ALD Electric her.

Audi Q4 e-tron

Det er den populære Audi Q4 e-tron, der for andet år i træk er at finde på førstepladsen. Det er der en ganske god grund til, for den fuldelektriske Audi er en kvalitetsbil, der garanterer førsteklasses funktionalitet og køreglæde, samt gode ladeegenskaber og rækkevidde. Q4 e-tron, der vandt Årets Firmabil 2022, fås i flere varianter, hvor den mest kraftfulde er udstyret med 299 hk. Bilens design er progressivt og sporty, og i alle udgaver er interiøret af den høje kvalitet, som Audi er kendt for.

Volkswagen ID. 4

I år er det den moderne SUV, Volkswagen ID.4, der indtager andenpladsen, og her er der tale om en komplet elbil med glimrende køreegenskaber og funktionalitet. Bilen har et elegant, aerodynamisk design - samtidig med, den har en rummelighed og indretning, der gør, at den fremstår oplagt som familiens moderne elbil.


BMW iX3

På tredjepladsen finder vi BMW iX3, der med sit design fremstår sporty og som en luksuriøs elbil, der er bygget i den klassiske SUV-stil med innovative teknologier. Komforten er i top med sportssæder, og med 286 hk er der masser af rå kraft og god køredynamik. BMW iX3 er udstyret med et kraftigt højspændingsbatteri, der gør det muligt at opnå en rækkevidde på op til 461 km.

Renault Megane E-tech

I år finder vi på en fjerdeplads den elektriske Renault Megane E-tech, der er bygget på en nyudviklet platform. Bilen skiller sig ud fra mængden med et flot design, og indendørs finder du en moderne kabine, bygget med materialer i høj kvalitet, og som er udstyret med en stor displayskærm. En velkørende bil, der i den grad egner sig til både by- og landevejskørsel. I Megane E-tech er der dertil understøttelse af 22 kW AC-opladning, der gør det muligt at oplade bilen hurtigere. 

Škoda Enyaq

Det er Škoda Enyaq, der er kåret til Årets Firmabil 2023, som er at finde på femtepladsen for 2022. Den tjekkiske elbil excellerer i rummelighed og funktionalitet, og den har en imponerende rækkevidde på mere end 500 km. Dens praktiske egenskaber, herunder et stort bagagerum, er i særklasse, og i Škoda Enyaq får du en bil, hvor der er plads til hele familien.

 

Hvis du er interesseret i nogle af de ovenstående biler som din næste firmabil eller vil høre mere om erhvervsleasing hos ALD Automotive, står vi altid klar med rådgivning. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 80 00.