Artikler & Tips

24okt
2022

Spændende lanceringer af elbiler i 2023

Spændende lanceringer af elbiler i 2023

Hos ALD Automotive følger vi med begejstring den grønne udvikling, som vi de seneste år har set i bilbranchen. Hvert år er det mere tydeligt, at vi går en grønnere fremtid i møde, hvor flere og flere kunder vælger en eldrevet firmabil.

I 2023 lanceres der endnu flere elbiler, end vi hidtil har oplevet, og vi har derfor udvalgt nogle af de mest interessante lanceringer.

 

Audi A6 E-tron

Fremtiden for Audi fortsætter med at se spændende og, ikke mindst, elektrisk ud. Audi A6 E-tron kommer med en rækkevidde på over 700 km og en ydelse på 470 hk. Der er ikke kun skruet op for hestekræfterne – ladehastigheden er også på et helt nyt niveau, hvor du på 10 minutter kan lade batteriet op til at køre 300 km, hvilket i grove træk begynder at måle sig med benzinbilernes tankpauser. Audi kæler også for de æstetiske designdetaljer med deres A6 E-tron, som forhøjer barren for, hvor flot en bil kan være.

ALD_A_Nyhed_content_...

 

BMW iX1

Med den nye iX1 går BMW forrest i definitionen af sportsligt udseende og ægte køreglæde – og modellen er en af de bedste i sin klasse. BMW iX1 er en elektrificeret udgave af deres mindste SUV, BMW X1, og modellen kommer med en rækkevidde på 438 km og yder op til 313 hk. I kabinen vil man kunne genkende benzin- og dieseludgaven af BMW X1, og her er der fortsat kælet for de luksuriøse detaljer.

ALD_A_Nyhed_content_...

 

Fisker Ocean

Den fuldelektriske bil Fisker Ocean, som den dansk/amerikanske bilfabrikant står bag, har i noget tid skabt store overskrifter, og ifølge skaberen Henrik Fisker bliver dette den mest bæredygtige bil, som produceres på en CO2-neutral fabrik og som i høj grad er bygget af genbrugsmateriale. Fisker Ocean har en rækkevidde på op til 630 km og en ydelse på 275 hk, og den kommer med mange features såsom et revolutionerende solcelletag, der genererer gratis energi til bilens batteridrevne motor; et automatisk parkeringssystem; den intelligente Fisker App, der muliggør kommunikation med bilen; samt en roterende midterskærm, der giver en cinematisk oplevelse.

ALD_A_Nyhed_content_...

 

Polestar 3

Polestar har præsenteret deres næste model, Polestar 3, som er en sporty SUV med mere plads end der er i Polestar 2. Modellen kommer med en rækkevidde på 600 km og en ydelse på op til 476 hk, og ifølge Polestar er bilen udviklet med fokus på design, køreglæde og luksus. Derudover lover firmaet bag den nye model, at den er skabt til at være den mest klimabevidste skabning og at være definerende for, hvordan elektriske SUV’er kommer til at se ud i fremtiden.

ALD_A_Nyhed_content_...

 

Skoda Enyaq Coupé iV RS

Skoda er klar med en Coupé-udgave af den populære Skoda Enyaq, som markerer deres første elektriske RS’er. Modellen kommer med en rækkevidde på over 500 km og yder op til 300 hk, og kommer derudover med et enormt bagagerum og et sporty design. Komfort og køreglæde er tydeligt to af de fokuspunkter, som Skoda havde under udviklingen. Skoda har her knækket koden for, hvordan man laver en harmonisk coupé-SUV.

ALD_A_Nyhed_content_...

 

Har ovenstående lanceringer vækket din interesse?

Hos ALD Automotive glæder vi os over den fortsatte udvikling i den grønne del af bilbranchen. Hvis du er interesseret i at høre mere om erhvervsleasing af grønne biler, står vi altid til rådighed med rådgivning om bæredygtige mobilitetsløsninger. Vores eksperter i ALD Electric sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang med den grønne omstilling. Du kan kontakte dem via mail salg.dk@aldautomotive.com eller på +45 33 55 80 00. 

Læs mere om ALD Electric her.