Artikler & Tips

29aug
2022

Nytænkende elektrisk kørsel med Nissan Ariya

Nytænkende elektrisk kørsel med Nissan Ariya

Ariya har et luksuriøst design, god rummelighed og en god kørselsoplevelse. Den kommer med en rækkevidde på op til 533 km, 301 hk og en hurtig opladning som giver dig op til 300 km på 40 minutter. Nissan Ariya fås både med 2WD og deres e-4ORCE med 4WD.

Modellen er luksuriøst indrettet og veludstyret fra top til bund. Allerede i deres Advance model får du blandt andet en opvarmet forrude, varmepumpe, LED-lygter for og bag, navigation samt opvarmet læderrat. Blandt sikkerhedsfunktionerne får du intelligent fartpilot og nødopbremsning med fodgænger- og cyklistgenkendelse, blindvinkeladvarsel, intelligent vejbaneassistent, intelligent 360-graders View Mirror samt parkeringssensor for og bag.

Med bilens to 12,3-tommers skærme bliver kørslen intuitiv for den enkelte chauffør. Bilens ene skærm bruges til infotainment og den anden som instrumentpanel foran rettet. Begge skærme er konfigurerbare, hvilket betyder, at du ved nogle af funktionerne selv bestemmer, hvilken en af skærmene de skal vises på.

Nissan Ariya kan også fås med opgraderingspakken Evolve, som giver BOSE lydsystem med ti højtalere. Opgraderingen giver dig blandt andet også ProPILOT parkeringsassistent, adaptive LED-forlygter, tre køreindstillinger (standard, eco og sport) samt el-betjent panorama-glastag.

Beskatningsprisen på en Nissan Ariya starter på 364.216 kr.

Vil du gerne vide mere om, hvordan du bestiller en Nissan Ariya?

Læs mere om ALD Electric eller kontakt vores sælgere via mail på salg.dk@aldautomotive.com eller på  3355 8140.