Artikler & Tips

08mar
2022

Sportslig køreglæde med 100 % elektrisk BMW i4

Sportslig køreglæde med 100 % elektrisk BMW i4

Den fuldelektriske BMW i4 har et elegant og sporty design, god rummelighed og praktisk anvendelighed. Den minder derfor meget om den klassiske Gran Coupé – blot som en fuldelektrisk udgave. Bagagerummet er på 470 liter og kan udvides til hele 1.290 liter, hvis bagsædet lægges ned. Derudover kan der tilvælges et elektrisk anhængertræk, som må trække 1.600 kg.

Bilen har en luksuriøs kabine, der byder på en fleksibel og praktisk indretning. Dertil kommer også det sportslige interiør såsom sportssæder og sportsrat som standard. Det førerorienterede og helt nye BMW Curved Display på 27 tommer har nyeste generation af BMW iDrive med intuitiv og trykfølsom skærm. Skærmen har anti-reflekterende glas, som sikrer nem aflæsning – selv på en solskinsrig dag.

Med avanceret nanofiberteknologi sikres du desuden ren luft i kabinen, da teknologien bruges til at rense luften i kabinen for støv, mikropartikler og allergifremkaldende stoffer.

Ydermere lægges der vægt på bæredygtighed og ansvarlig brug af ressourcer i hele værdikæden. Der er brugt en omfattende mængde af genanvendelige materialer, som tilsammen er med til at sænke det samlede CO2-aftryk i løbet af bilens livscyklus. Du kan derfor køre i en BMW i4 med ren samvittighed.

BMW i4 bliver lanceret i to forskellige varianter: BMW i4 M50 og BMW i4 eDrive 40.

BMW i4 M50 byder på en solid køreoplevelse med en samlet ydelse på 544 hk, firehjulstræk og en rækkevidde på op til 510 km.

BMW i4 eDrive 40 bringer en ydelse på 340 hk, klassisk baghjulstræk og en imponerende rækkevidde på op til 590 km. Den kommer dermed med én af de mest effektive rækkevidder, vi har set indtil videre.

 

Vil du gerne vide mere om, hvordan du bestiller en BMW i4?

Find mere info på siden om ALD Electric eller kontakt vores sælgere via mail på salg.dk@aldautomotive.com eller på + 45 33 55 80 00. Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe dig.