Artikler & Tips

19jan
2022

De fem mest populære firmabiler i 2021 hos ALD Automotive

De fem mest populære firmabiler i 2021 hos ALD Automotive

Overvejer du en ny firmabil i 2022? Find inspiration i vores liste over de mest populære firmabiler i 2021. Listen inkluderer i alt fem af de biler, der er bestilt flest af hos ALD Automotive i det forgangne år – og interessen for disse biler følger med ind i det nye år.

Hos ALD Automotive er vi glade for at se den stigende interesse i elektrificerede biler, og vi regner stærkt med at se endnu flere bestillinger af grønne biler i 2022. Læs mere om ALD Electric her.

Audi Q4 e-tron

På førstepladsen finder du den populære fuldelektriske Audi Q4 e-tron, der desuden er vinderen af titlen som Årets firmabil 2022. Med sine 204 hk, en officiel rækkevidde på 508 km og en lynopladning med op til 125 kW, er modellen én af de mest imponerende elbiler vi hidtil har set. Audi Q4 e-tron har et luksuriøst og sporty design, og dets progressive interiør præges af teknologiske innovationer og funktionalitet.

Mercedes-Benz C-Klasse

På en solid andenplads ligger den eksklusive Mercedes-Benz C-klasse, der kommer både i en sedan og stationcarversion. Vi er ikke overrasket over bilens popularitet eftersom den udstråler de klassiske Mercedes-Benz værdier og delikate detaljer. Plug-in-hybridbilen yder stor komfort, køreevne samt avanceret teknologi. Dertil kommer bilen med et utroligt stilrent interiør og et digitalt cockpit, der giver dig et overskueligt og lækkert overblik over bilens vigtigste funktioner.

Volvo V60

Volvo V60 Recharge indtager sikkert tredjepladsen. Bilen er en dynamisk stationcar og plug-in-hybridbil, der nu kommer med endnu længere elektrisk rækkevidde og reducerede udstødningsemissioner. Volvo V60 Recharge leverer en høj effekt, en jævn elektrisk fremdrift og enestående køreegenskaber. Derudover er bilen utrolig rummelig og sikrer stor komfort.

BMW 5-serie

På fjerdepladsen findes BMW 5-serie, der er en moderne og dynamisk businesssedan. Modellen har elegante former, et æstetisk design, yder stor køreglæde og indeholder moderne teknologi. Derudover anses bilen for at være en alsidig allrounder, hvor funktionalitet, teknologi og komfort er i højsædet. BMW 5-serie fås også som plug-in-hybridbilen BMW 530e, der følger tidens puls og som satser på elektrificerende køreglæde.

BMW 3-serie

BMW 3-serie kombinerer innovation, funktionalitet og sportslig dynamik til perfektion. Bilen er utrolig alsidig og indeholder innovative løsninger i kabinen samt den intelligente og digitale BMW Personal Assistant, så du får mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig. Vores kunder har især været glade for plug-in-hybridbilen BMW 330e, der sikrer en usædvanlig god køreoplevelse.

Hvis du er interesseret i én af ovenstående biler som din næste firmabil eller hvis du vil høre mere om erhvervsleasing hos ALD Automotive, står vi altid klar med rådgivning. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 80 00.