Artikler & Tips

25nov

Vinderen af Årets firmabil 2022 er 100 % elektrisk

Vinderen af Årets firmabil 2022 er 100 % elektrisk

Vinderen af Årets firmabil 2022, der årligt arrangeres af Jyllands-Posten og Business Danmark, er netop fundet. For første gang nogensinde går kåringen til en fuldelektrisk model: Audi Q4 Attitude 40 e-tron.

 

Audi Q4 Attitude 40 e-tron er en imponerende elbil, der med sine 204 hestekræfter, en officiel rækkevidde på 508 km og en lynopladning med op til 125 kW er én af de mest funktionelle elbiler på markedet. Dertil har den et luksuriøst design og kommer med bl.a. adaptiv fartpilot, bakkamera, 19” alufælge, Audi Smartphone Interface og digitalt cockpit som standard. Beskatningsprisen starter fra 379.999 kr.

 

Bilmodellen var i hård konkurrence med 11 andre elbiler, deriblandt Kia EV6, Polestar 2, Ford Mustang Mach-E og Tesla Model Y.
Der er derfor ingen tvivl – fremtidens firmabiler er grønne, og ifølge en analyse af Business Danmark, er 8 ud af 10 firmabilister nu villige til at skifte dieselbilen ud til fordel for en el- eller hybridfirmabil.

 

Vil du også erhvervslease en grøn firmabil? Med ALD Electric rådgiver vi dig inden for bæredygtig mobilitet, så du og din virksomhed også kan tage del i den grønne omstilling. Læs mere om ALD Electric.