Artikler & Tips

15jun
2021

ALD Automotive hjælper LTECH A/S mod en 100 % grøn bilpark

ALD Automotive hjælper LTECH A/S mod en 100 % grøn bilpark

Som en del af LTECHs miljømål har virksomheden tilsluttet sig den grønne bilomstilling og vil være med i front. LTECH, som er en af ALD Automotives helt store kunder, er miljøcertificerede i henhold til ISO 14 001 og har en mission om at elektrificere hele deres bilpark. Indtil videre har virksomheden konverteret en stor del af deres personbiler til el- og plug-in-hybridbiler, og skiftet til grønne varebiler er nu også påbegyndt.

 

For LTECH var en af de største motivationsfremmere i forhold til den grønne omstilling, at deres kunder i stigende grad begyndte at stille krav til klimaansvar hos deres leverandører. Selvom LTECH i forvejen havde stort fokus på bæredygtighed, gjorde kundefeedbacken det endnu vigtigere for virksomheden at være på forkant på alle områder – også med hensyn til bilparken.

 

Indtil for ganske nylig har LTECH dog oplevet, at udvalget af elektriske varebiler på markedet var begrænset, hvortil rækkevidden på de el-varebiler, der var tilgængelige, ikke var tilstrækkelig. I den seneste tid har markedet dog udviklet sig i en sådan grad, at ALD Automotive nu kunne anbefale kombinationen af den moderne, praktiske og elektriske varebilsmodel Citroën Ë-Jumpy, et ladeabonnement hos den førende ladeoperatør Clever samt solceller på varebilernes tage, hvilket viste sig at være den ideelle løsning for LTECHs medarbejdere.

 

”I samarbejde med ALD fandt vi en løsning, der både matcher vores behov og samtidig bidrager til at opnå vores miljømål om en 100 % grøn bilpark. Vi er meget tilfredse med både samarbejdet og løsningen.” fortæller Lasse Buchmann, Driftsdirektør hos LTECH.

 

Citroën Ë-Jumpy er en ren elbil, og LTECH har valgt varianten med 136 hestekræfter og et batteri på 75 kWh, hvilket giver en rækkevidde på op til 330 km (WLTP). Med en af klassens længste rækkevidder, en yderst fornuftig pris og et højt udstyrsniveau passer modellen perfekt til deres medarbejderes behov. På de grønne varebilers tage har LTECH ydermere fået monteret solceller, der blandt andet leverer strøm til klimaanlæg, værktøj, lygter og radio i bilen. Solcelleløsningen bidrager dermed indirekte til at forlænge bilens rækkevidde, da de sekundære strømforbrugere ikke skal trække på bilens batteri.

 

Ud over at være på forkant med at imødekomme kundernes behov ser LTECH altså også masser af andre fordele ved den samlede løsning fra ALD. Dette gælder ikke kun en længere rækkevidde pga. solcelleenergien, men også fordele i form af besparelser på bl.a. brændstof og CO2-udledning, hvilket ydermere har en positiv indvirkning på virksomhedens klimaregnskab. Selvom elbilerne på nuværende tidspunkt er lidt dyrere i drift, har LTECH alligevel valgt at elektrificere bilparken, fordi de lægger mere vægt på klimaansvar end pris, hvilket vi hos ALD selvfølgelig støtter op om. For den ekstra omkostning får LTECH desuden også gladere medarbejdere, der sætter stor pris på elbilernes mængde af udstyr samt på den lydløse, ekstraordinære og komfortable køreoplevelse, de får, når de kører elbil. Flere af medarbejderne har endda udtalt, at de ikke vil tilbage til en fossilbil, fordi det er så behageligt at køre elbil og fordi samvittigheden er dét renere.

 

Du kan læse mere om vores grønne mobilitetsløsninger her, og er du nysgerrig på solcelleløsningen til varebiler, kan du finde mere information

her.

 

Hvis du og din virksomhed også går med drømme om en grønnere bilpark, er I altid velkomne til at kontakte os. Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe på salg.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 81 40, hvis I har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

 

Vil I høre mere om LTECH og deres hverdag med elbiler og den grønne omstilling, er I desuden altid velkomne til at kontakte Lasse Buchmann på lb@ltech.dk.