Artikler & Tips

13dec
2018

De mest populære firmabiler i 2018 – og et par af de skæve

De mest populære firmabiler i 2018 – og et par af de skæve

Vi har kigget i vores statistikker for hele 2018 og har fundet de mest populære firmabiler i forskellige segmenter. Se hvilke biler der topper i mellemklassen, MPV, SUV, premium, varebiler og blandt de små biler. Derudover har vi fundet frem til nogle af de biler, som vi ikke laver så mange af og som skiller sig ud fra den grå masse.

Mellemklassen

Vores klart største segment, som langt de fleste firmabiler hører til, er Mellemklassen. Her finder vi de klassiske biler som Ford Mondeo, Opel Insignia og Skoda Superb som dækker mange forskellige behov, garanterer komfortabel og pålidelig kørsel hver dag og gennemført design. Vinderen som topper vores liste over mest leasede bil i vores bilflåde er den samme som de forgangne år, nemlig VW Passat.

MPV

Segmentet med de ekstra store personbiler – Multi Purpose Vehicle. En udvidet familiebil med plads til det hele. Her finder vi ikke overraskende fortsat VW Touran i toppen. Lige efter ligger Ford S-MAX, som har vippet C-MAX af førerpinden. Lidt længere nede endnu kommer Citroën Grand C4 Spacetourer. Til de MPV-interesserede kan vi løfte sløret for, at Mercedes i 2019 – og i slipstrømmen på A-Klassen - kommer med deres B-Klasse. Den ser vi frem til.

SUV

Segmentet, der stadig fylder mere og mere på de danske veje, har også indtaget vores liste. SUV’en er en fusion mellem en almindelig personbil og en offroader, der tiltrækker stadig flere bilister, som tilmed får et voksende sortiment at vælge imellem. Her ligger VW Tiguan, Volvo XC60, og Peugeot 3008 i toppen af listen med Tiguan som den klare 1’er.

Premium

Topklassen inden for firmabiler byder på mærker som Mercedes, Audi, BMW, Volvo og Jaguar, der er lig med gennemført luksus og ubetinget køreglæde. Her er det Mercedes C- og E-Klasse, der løber med sejren som de mest populære premiumbiler – smukt design og luksuriøs elegance kombineret med køreegenskaber helt i top. I 2019 glæder vi os til at se E-Klassens kommende facelift og opdaterede interiør samt at blive introduceret for E-Klassen i plugin-hybrid format.

Små biler

De små biler er ikke den typiske firmabil, for den skal ofte kunne rumme en hel familie og opfylde mange behov. Kommuners hjemmehjælpere benytter dog i stor stil de små biler i deres daglige arbejde og til nemt og hurtigt at komme rundt i byen. I dette segment løber Toyota Yaris med sejren. Nem at parkere og billig i drift.

Varebiler

I runde tal er en tredjedel af ALD’s samlede flåde i Danmark varebiler, så dette er et segment, vi også har stor ekspertise i – det glemmer mange nok. Den mest leasede varebil i 2018 er Ford Transit Custom – en pålidelig og rummelig varebil med god værdi for pengene.

De skæve

Der er ikke de helt store overraskelser at finde i ovenstående, så vi vil hylde de lidt sjove og anderledes firmabiler, som vi ikke laver så mange af. Vi er ikke fordomsfulde, heller ikke når vi leverer firmabiler – nedenstående liste kan måske inspirere til at tænke lidt ud af boksen, næste gang du skal vælge din firmabil. Hvorfor ikke overveje en Berlingo eller en VW California? Husk at Google er din ven, hvis du ikke lige er klar over, hvordan VW California fx ser ud.

Herunder er vores top 10:

  1. VW California
  2. Mini Cooper S CABRIOLET
  3. Land Rover 4.4D SDV8 339 HK
  4. Mercedes 43 AMG T 4MATIC
  5. Audi SQ5
  6. Subaru FORESTER 2.0 AWD
  7. Skoda Octavia VRS 2.0 TSI 245 HK
  8. Volvo V90 T8 (Hybrid)
  9. Citroën Berlingo
  10. Nissan e-NV200/Nissan Leaf/Renault Zoe

 

Har du brug for at høre mere om bilerne, er du meget velkommen til at tage fat i vores bilrådgivere på 3355 8140 eller salg.dk@aldautomotive.com.