Artikler & Tips

18maj
2018

Min ALD leasingbil: Svenske håndboldspillere i København er vilde med deleøkonomi

Min ALD leasingbil: Svenske håndboldspillere i København er vilde med deleøkonomi

Karrieren som håndboldspiller stod klart for dem alle tre, fordi det var dér, de havde det sjovt og kunne tilbringe en masse tid med deres veninder i en verden med fart over feltet. Bagspilleren Hanna Blomstrand på 21 år er den yngste af de tre. Hun har spillet håndbold i 16 år, mens målvogter Johanna Bundsen, 26 år, og bagspiller Jenny Alm, 29 år, har spillet håndbold i hhv. 21 og 24 år. De tre erfarne håndboldspillere startede hos København Håndbold i sommeren 2017, fordi de fandt klubben spændende og tiltalende. Derudover så de et klubskifte som en udfordring, der kunne bidrage til at udvikle dem både som håndboldspillere og mennesker. Som prikken over i’et er København Håndbold også en udenlandsk klub, som stadig er relativt tæt på hjem.

I den forbindelse var en fælles billeasingaftale for de tre svenske spillere en perfekt løsning. Uden ALD Automotive ville spillerne ikke have samme fleksibilitet og mulighed for ind i mellem at komme hjem til Sverige, hvor alle tre stadig har deres familier og kærester. Derudover giver deres fælles leasingbil dem de bedste forudsætninger for at få gode oplevelser i deres nye hjemby, København. For dem er det perfekt, at de kan dele en leasingbil, fordi de bor så tæt på hinanden, og oftest ser deres dagligdage ens ud med samme kampprogram, madindkøb og fælles fritidsaktiviteter.

Deres fælles ALD-bil har en perfekt størrelse, som gør det nemt for dem at køre rundt i København samt til og fra Sverige. Med f.eks. en lang køretur på 3,5 time til Göteborg i Sverige, er det rart for dem, at de kan dele transportomkostningerne og udnytte tiden til at udvikle deres forhold som venner fremfor kolleger. Selvom det også er nemt at tage toget til Sverige, gør leasingbilen, at de kan rejse på deres egne præmisser og nyde turen på samme tid. I den forbindelse har deres fælles leasingbil også været på forskellige korte visitter til svenske byer som f.eks. Uddevalla og Höör.

Ifølge de tre spillere har leasing med ALD været nemt og de føler sig trygge ved, at der altid er hjælp at hente hos ALD, hvis de har brug for det. Jenny, Johanna og Hanna er meget tilfredse med deres fælles leasingløsning, og det faktum, at de også sparer på CO2’en, er selvfølgelig et stort plus. Hos ALD Automotive er vi glade for at kunne facilitere mobilitet, ture hjem til Sverige og CO2-besparelser for sportens helte.