Information om COVID-19

På trods af COVID-19 og nedlukningen af detailhandlen pr. 25. december 2020 er vi hos ALD stadig fuldt operationelle, selvom meget foregår fra hjemmekontorerne.

Vores absolut højeste prioritet er at opretholde forbindelsen med dig, din bil og din flåde! Alle vores medarbejdere og dine sædvanlige kontaktpersoner kan derfor fortsat kontaktes på telefon, e-mail eller gennem My ALD

Vores netværk af samarbejdspartnere står ligeledes klar til at hjælpe og servicere dig, selvom det hele foregår med mundbind. Du kan altså stadig:

  • Bestille og få leveret ny firmabil
  • Aflevere din leasingbil ved endt leasingperiode
  • Få serviceret og skadesrepareret din bil
  • Få monteret vinterhjul og vinterdæk

Aflevering af leasingbil

Hvis din leasingaftale udløber mellem jul og nytår, er det stadig muligt for dig at aflevere denne tilbage i et FDM-testcenter på trods af Regeringens beslutning om nedlukning af detailhandlen fra 25. december 2020. FDM holder nemlig fortsat åbent, men det vil desværre ikke længere være muligt for dig eller en repræsentant fra din virksomhed at deltage i check-in-gennemgangen.

Læs mere om aflevering af leasingbilen her.

Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 80 50. Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe.

 

Pas godt på jer selv og hinanden!