Information om COVID-19

På trods af COVID-19 er vi hos ALD stadig fuldt operationelle, selvom meget foregår fra hjemmekontorerne.

Vores absolut højeste prioritet er at opretholde forbindelsen med dig, din bil og din flåde! Alle vores medarbejdere og dine sædvanlige kontaktpersoner kan derfor fortsat kontaktes på telefon, e-mail eller gennem My ALD

Vores netværk af samarbejdspartnere står ligeledes klar til at hjælpe og servicere dig, selvom det hele foregår med god afstand og håndsprit. Du kan altså stadig:

  • Bestille og få leveret ny firmabil
  • Aflevere din leasingbil ved endt leasingperiode
  • Få serviceret og skadesrepareret din bil
  • Få monteret vinter-/sommerhjul og -dæk

Aflevering af leasingbil

Udløber din leasingaftale under COVID-19, er det stadig muligt for dig at aflevere bilen tilbage til et FDM-center. Hvor det grundet COVID-19 før slet ikke har været muligt at deltage i gennemgangen, er det fra 14. juni 2021 nu muligt at kigge med fra sidelinjen. Når inspektionen er færdig, kan du eller en repræsentant fra virksomheden ligeledes gå ind under bilen og kigge med. Der holdes naturligvis stadig 1-2 meters afstand, ligesom der sprittes rigeligt af.

Hvis du gerne vil kigge med fra sidelinjen og kigge under bilen efter inspektionen, kræver det dog, at du bestiller tid hos FDM.

Læs mere om aflevering af leasingbilen her.

Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice.dk@aldautomotive.com eller +45 33 55 80 50. Vores eksperter sidder altid klar til at hjælpe.

 

Pas godt på jer selv og hinanden!