Nyheder

08aug

Unikt køreteknisk kursus for unge mellem 18 og 24 år – helt gratis!

Unikt køreteknisk kursus for unge mellem 18 og 24 år – helt gratis!

Trafikulykker er den hyppigste dødsårsag blandt unge mennesker, viser en rapport fra WHO fra 2015. Ulykkerne sker primært pga. deres manglende erfaring som nyudklækkede bilister samt usikker kørsel og forstyrrelser. Selvom Europa er det kontinent, hvor tallet er lavest på verdensplan, så er problemet stadig stort og værd at gøre noget ved. Hos ALD forsøger vi at skabe fokus på uopmærksomhed og sikkerhed i trafikken, og det går perfekt i tråd med Fords arbejde. Ford har nemlig siden 2003 afholdt Ford Driving Skills for Life, og til september er det tid igen i Danmark. Vi er glade for at kunne tilbyde pladser til vores kunder (eller jeres voksne børn) – først til mølle!

Ford Driving Skills for Life – en værdifuld mulighed

Ford Driving Skills for Life er et køreteknisk kursus tilpasset unge mellem 18 og 24 år for at styrke deres køreegenskaber. Undervisningen har fokus på de unges manglende erfaring, og de problemer der er i forhold til koncentration, når der køres bil. På kurset lærer de unge at mestre de fire kundskaber: Fareregistrering, håndtering af køretøj, hastigheds- samt afstandshåndtering. De får fx også mulighed for at prøve en unik dragt, hvor de kan mærke på egen krop, hvordan det føles at være påvirket af euforiserende stoffer.

Tilmeld dine voksne børn

Har du selv overskredet aldersgrænsen, så har du måske en søn eller datter, der kunne have glæde af kurset? Deltagelse er helt gratis, men der er begrænsede pladser. Vi kan varmt anbefale at benytte denne mulighed for at være med til at sænke den dystre statistik ved at uddanne vores unge i trafikken og sætte fokus på problemet.

Hvor og hvornår?

Kurset afholdes på følgende datoer:

3. september kl. 9.30 – 13.30
4. september kl. 14.00 – 18.00

Der kan være 75 på hvert hold.

FDM Sjællandsringen Roskilde, Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Kurset afholdes kun på Sjælland, men bor du i andre dele af landet, så tilbyder ALD at betale brobillet til Storebæltsbroen, hvis I ønsker at deltage, da vi gerne vil støtte projektet. Send kvittering på brobillet inkl bevis på deltagelse samt kontonr. til mette.molgaard@aldautomotive.com. 

Ford stiller biler til rådighed til kurset. Tilbuddet er for alle, ikke kun Ford-brugere.

Tilmelding

Læs mere samt tilmelding: https://www.drivingskillsforlife.dk/index.php