Nyheder

25feb

ALD Automotive og Nordea Finans udvider sit strategiske partnerskab

ALD Automotive og Nordea Finans udvider sit strategiske partnerskab

Det glæder ALD Automotive og Nordea Finans at kunne præsentere et udvidet samarbejde i deres joint venture, NF Fleet. Samarbejdet skal imødekomme nye behov for mobilitet hos både små og mellemstore virksomheder (SME) og privatpersoner i Danmark, Finland, Norge og Sverige. 

Gennem fælles salg- og marketingtiltag har partnerskabet til formål at videreudvikle og udvide NF Fleets kommercielle dækning af Nordea Finans’ brede SME-kundebase. Et pilotprojekt lanceres først her i Danmark, og bliver derefter gradvist implementeret i de resterende nordiske lande.

Grundet stigende efterspørgsel efter flere online-muligheder er et fuldt digitalt privatleasingprogram desuden under udvikling Hos ALD Automotive i Finland. Dette vil også blive tilbudt til Nordeas bankkunder samt Nordea Finans’ netværk af bilforhandlere. 

Da markedet for bilfinansiering har ændret sig markant i de senere år, er især mindre virksomheder og privatpersoner i stigende grad på udkig efter outsourcing muligheder for leasing af biler. ALD Automotive og Nordea Finans er overbeviste om, at deres partnerskab er godt rustet til at lade deres kunder følge denne outsourcing-trend – med bred dækning, en samlet skalering, en stor kundebase og et bredt udbud af ekspertise og tjenester. Innovative transporttjenester og løsninger som delebiler vil desuden blive integreret i det samlede udbud på sigt.

”Vi har med stor succes kombineret Nordeuropas største finansieringsselskab med en af verdens førende fleet management- og leasingudbydere i et partnerskab, der kan levere transportløsninger af høj kvalitet i hele regionen,” siger Guillaume de Leobardy, Nordic Regional Director hos ALD Automotive. ”Vi glæder os til at udvide både dækningen og rækkevidden af vores tjenester sammen med Nordea Finans, og samtidigt sikre, at vores kunder får glæde af de bedste transporttjenester i en verden i hastig forandring.” 

Yderligere oplysninger:
Henrik Engel, Adm. direktør, ALD Danmark, tlf. 29 90 00 07, henrik.engel@aldautomotive.com

Kontakt os
3355 8000