Nyheder

11feb

6 spændende (og overraskende) bilnyheder i 2018

 6 spændende (og overraskende) bilnyheder i 2018

2018 har allerede løftet sløret for et par nye bilmodeller, men vi ved, der er flere på vej, og det ser rigtig interessant ud på flere fronter. Vi har bedt vores indkøbschef og en af vores Car Advisors om at udvælge seks af nyhederne inden for firmabilssegmentet, som de tror på eller glæder sig ekstra meget til.

 

Volvo V60 – solid konkurrent til de tyske mærker

Den nye Volvo V60 får Volvos nye design med Thors Hammer-forlygterne samt en masse skandinaviske detaljer, bla. matte trædetaljer og et svensk flag i hjørnet af sædet. Kineserne er historisk set vilde med skandinaviske produkter, og nu hvor Volvo er blevet kinesisk ejet, giver det mening at designe en bil, ud fra hvad folk ønsker. Volvo har lagt sig ud med de helt store spillere i markedet med deres større model V/S90, som konkurrerer med BMW 5 serie, Audi A6 og Mercedes E-klasse. Det forventes derfor, at Volvo V60 tager en bid af kagen i segmentet under.

”V60 skal udfordre Mercedes C-klasse, BMW 3 serie og Audi A4, og da den nye V60 er blevet større, forventer vi bestemt, at den fuldt ud kan konkurrere med de tyske rivaler”, udtaler Troels Ursin, Car Advisor.

VolvoV60_2018OK

 

Peugeot 508 – et fransk flagskib der forventes at præstere

Denne nye franske model blev præsenteret på Paris Motor Show allerede i 2010, som afløser for både 407 og 607. 508 er Peugeots flagskib og repræsenterer dermed det ypperste fra det franske mærke. Vi kan derfor forvente en ny 508 med det nyeste sikkerhedsudstyr og moderne interiør. Med afsæt i modelændringerne fra 405, 406, 407 og 508 ser vi frem til en model, der præsenterer mere end nye forlygter og andre spejle, men derimod en bil som fremstår med helt nyt design. Derudover er det interessant, hvordan opkøbet af Opel afspejles i den nye 508’er.

”Det er flere år siden, der var salg i den nuværende 508’er, så det bliver godt at kunne tilbyde vores kunder en ny model i segmentet stor mellemklasse, som absolut er vigtigt for os”, udtaler indskøbschef Rune Wilhelmsen.  

2018-Peugeot-508OK

 

Kia Cee’d – mere kvalitet og endnu mere spræl

Den første Cee’d blev præsenteret i 2006 og har lige siden taget stormskridt ved hvert modelskifte i forhold til design og interiørkvalitet. Den koreanske bil er designet i Tyskland og produceret i Slovakiet, og med Stinger-modellen har Kia bevist, at de også kan lave biler, der kører godt. Til trods for dette har Kia endnu ikke haft sit store gennembrud som firmabil. Det er derfor spændende, om Focus, Megan og Golf denne gang skal frygte Cee’d.

”Vi forventer et forbedret kvalitetsniveau, en større bil og endnu mere spræl i designet end den nuværende Cee’d. Lad os se, om Kia denne gang også kan overbevise vores kunder og ikke kun FDM”, lyder det fra Rune Wilhelmsen.

KiaCeed_2018newOK

 

Mercedes A-klasse – et touch af sport og E-klasse

Mercedes har, siden lanceringen af A-Klassen i 1997, gjort deres bedste for at forbedre den betydeligt, hver gang der kom en ny. Da den nuværende A-Klasse blev præsenteret tilbage i 2012, droppede de det tidligere design med den flade front og viste for første gang en bil, der specifikt var henvendt til hatchback-segmentet også kendt som ”Golf”-klassen. Mercedes forsøger med den nye A-Klasse at tage en endnu større bid af den kage, som vi kender som ”Golf”-klassen.

”Den nye A-Klasse er blevet markant mere sporty at se på og har samtidig fået et stort løft indvendigt med elementer, man kender fra E-klassen. Vi er sikre på, at den nye A-Klasse bliver en stor-sællert i segmentet”, lyder dommen fra Car Advisor Troels Ursin.

Mercedes_aklOK

 

Nissan Leaf – mere end bare nyt design

Den første Nissan Leaf så lyset i 2010. Dengang var den særdeles nyskabende, da det var en af de første biler, der fra bunden var designet til at være en el-bil. Mange tidligere fabrikanter tog tidligere en almindelig brændstofbil og byggede den om til el. Denne fremgangsmåde er aldrig rigtig blevet en succes. Nissan kunne præsentere en el-bil, der var opgivet til 175 km på en opladning, hvilket (i 2010) var flot. Med den nye Nissan Leaf har de fjernet meget af det, folk var utilfredse med på den gamle Leaf. Bla. har den fået et nyt design, længere rækkevidde og flere kræfter. Den nye Leaf er opgivet til næsten 400 km på en opladning. Den er designet til at ligne en ”almindelig” bil og har fået 147 hestekræfter.

”Vi forventer el-biler bliver mere og mere populære efterhånden som rækkevidden forbedres. Vi forventer derfor meget af den nye Leaf”, siger Troels Ursin.

NissanLeaf_2018OK

 

BMW X2 – en livstilsbil med sport og komfort

BMW præsenterede i starten af året en X2. Det er et nyt segment, som BMW bevæger sig ind på. Andre fabrikanter har haft succes med de såkaldte ”livstilsbiler”, bla. Fiat 500 og Citroën Cactus. BMWs X2 ligger sig mellem X1 og X3 i pris. Den er bygget på X1, men er fladere og bredere, hvilket giver bilen et markant mere sporty look. Ser man på den generelle trend i markedet, vil folk gerne sidde højt, men mange vil ikke give afkald på de sporty køreegenskaber, man oftest mister ved at komme op i højden. Denne udfordring har BMW nu taget op ved at tilbyde en høj men sporty bil.

”Grundet bilens indtog i et helt nyt segment, forventer vi en langsom start på salget af BMW X2, men så snart brugerne får øjnene op for modellen, skal det nok tage fart”, lyder det sikkert fra Troels Ursin, Car Advisor.

BMWX2_2018OK

 

Kontakt os

Hvis du vil høre mere på disse biler eller andre, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på salg.dk@aldautomotive.com eller telefon 3355 8140.

Kontakt os
3355 8000