Hvis bilen får en skade

Er din bil forsikret via ALD, kan du på denne side få oplysninger om, hvordan du skal forholde dig, hvis uheldet er ude og skaden er sket. Vi har vores egen skadesafdeling, så du er sikret en hurtig og fleksibel skadesbehandling.

For at gøre det endnu nemmere for dig, kan du udfylde skadesanmeldelser online via my.ald.dk.
Du kan også klikke på nedenstående videoguide og få en virtuel gennemgang.

Lånebil ved skader - vi betaler lejen!

Er din firmabil forsikret via os, tilbyder vi dig en lånebil i forbindelse med skader via udvalgte værksteder. Vær opmærksom på at lånebilen skal afleveres retur med fuld brændstoftank. Hvis lånebilen ikke returneres med fuld brændstoftank, samt hvis de aftalte kilometer er overskredet, opkræver værkstedet et gebyr, som vil blive viderefaktureret til dig.

Klik på nedenstående link for at finde et værksted, der dækker dit bilmærke i dit område. Derefter skal du kontakte dem per telefon og oplyse, at din firmabil er forsikret via os. Da ikke alle værksteder har lige mange lånebiler til rådighed, anbefaler vi, at du om muligt bestiller tid til reparationen i god tid.

Se oversigten med værksteder nær dig

Bemærk: Der tilbydes kun lånebil på disse betingelser ved valg af værksteder fra listen, og såfremt værkstedet har en lånebil ledig på den ønskede dag. Ved totalskadet bil tilbydes der ikke lånebil. 

Kørsel til udlandet

Skal du køre til udlandet i din firmabil, er der flere ting at være opmærksom på. Husk at medbringe del 1 af registreringsattesten, samt rødt- og grøntforsikringskort. Her kan du læse mere om, hvordan du bestiller fremsendelse af dokumenterne og få andre gode råd til kørsel i udlandet. Kontakt ALD Forsikring på telefon 3355 8060 og hør nærmere.

Online skadeshistorik

Som flådeadministrator har du endvidere muligheden for at logge ind på my.ald.dk, under fanen "Rapporter" og trække en skadeshistorik over den samlede bilflåde.

Ikke forsikringskunde endnu?

Er du ikke forsikringskunde hos os, så kontakt ALD Forsikring på telefon 3355 8060 og hør nærmere om den forsikringsløsning, vi kan tilbyde din virksomhed. Vi har bred dækning og en konkurrendygtig pris, og du opnår fordelen ved at samle alt om flåden ét sted. Læs mere om vores forsikring.  

Se hvordan du anmelder en skade

 

Kontakt os
3355 8000