Hvis bilen får en skade

Er din bil forsikret via ALD, kan du på denne side få oplysninger om, hvordan du skal forholde dig, hvis uheldet er ude, og skaden er sket. Vi har vores egen skadesafdeling, så du er sikret en hurtig og fleksibel skadesbehandling.

For at gøre det endnu nemmere for dig, kan du udfylde skadesanmeldelser online via my.ald.dk.

Lånebil ved skader - vi betaler lejen!

Er din firmabil forsikret via os, tilbyder vi dig en lånebil i forbindelse med skader via udvalgte værksteder. Vær opmærksom på at lånebilen skal afleveres retur med fuld brændstoftank. Hvis lånebilen ikke returneres med fuld brændstoftank, samt hvis de aftalte kilometer er overskredet, opkræver værkstedet et gebyr, som vil blive viderefaktureret til dig.

Klik på nedenstående link for at finde et værksted, der dækker dit bilmærke i dit område. Derefter skal du kontakte dem per telefon og oplyse, at din firmabil er forsikret hos ALD. Da det ikke er alle værksteder, der har lige mange lånebiler til rådighed, anbefaler vi, at du om muligt bestiller tid til reparationen i god tid.

Se oversigten over værksteder nær dig her.

Bemærk: Der tilbydes kun lånebil på visse betingelser ved valg af værksteder fra listen, og såfremt værkstedet har en lånebil ledig på den ønskede dag. Ved totalskadet bil tilbydes der ikke lånebil. 

Kørsel til udlandet

Skal du køre til udlandet i din firmabil, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Du skal huske at medbringe del 1 af den originale registreringsattest samt det røde kort. Du kan downloade SOS Internationals app og dermed medbringe det røde kort digitalt eller du kan printe kortet fra SOS Internationals hjemmeside. Skal du køre til et land på denne liste, skal du også huske at medbringe det grønne kort. Har du forsikring hos ALD Forsikring, kan du få det grønne kort tilsendt ved at kontakte os på telefon 33 55 80 60 eller på forsikring.dk@aldautomotive.com.

Online skadeshistorik

Som flådeadministrator har du endvidere muligheden for at logge ind på my.ald.dk, under fanen "Rapporter" og trække en skadeshistorik over den samlede bilflåde.

Ikke forsikringskunde endnu?

Er du ikke forsikringskunde hos os, så kontakt ALD Forsikring på telefon 3355 8060 og hør nærmere om den forsikringsløsning, vi kan tilbyde din virksomhed. Vi har bred dækning og en konkurrencedygtig pris, og du opnår fordele ved at samle alt om flåden ét sted. Læs mere om vores forsikring her.